Ha az történne veletek, ami Furuta Junko-val történt, megrengetné a hiteteket, vagy tovább áldanátok az Urat?
Nem értem.
Nem derül ki ebből a szomorú esetből, hpgy valaki hitt volna Istenben. Mindenesetre nem biztos, hogy egy átlaghívőt ha a hite miatt kinoznák így meg akkor rendületlen maradna a hitben, de Jézus akkor is megbocsájtana mert nem szabad akaratából adta volna fel a hitét.
(amúgy ne olvass szerintem sokat ilyen történeteket mert semmi épitő vagy felemelő nincs benne)
Igen, véletlenül akadtam rá, hidd el nem akartam.
Tényleg nincs szó benne Istenhitről, csak az eset miatt kérdeztem.
Szerintem nagyon megrázó. Hogy tehet ilyet valaki?
Huhh.. ez a történet elég megrázó, a felénél abbahagytam, nem bírom az ilyen történeteket.
Ha jól értem, arr a vagy kíváncsi, hogyha engem kínoznának így, akkor megrendülne-e a hitem Istenben. Őszintén szólva egy ilyen kérdésre nehéz választ adni. Nem tudom. Valószínűleg imádkoznék hozzá, hogy szabadítson meg, vagy adjon erőt, hogy el tudjam viselni a szenvedést. Nem tudom, hogy meginogna-e a hitem. Az viszont egyértelmű, hogy az emberek ilyen kegyetlen viselkedése nem Isten akarata. Mint minden bűn, ez is a sátántól származik. Az ember dönt, hogy melyik oldalt hagyja felülkerekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!