Gáz, ha sírtam, amikor egy személy szellemi vezetéséért illetve üdvözüléséért imádkoztam?
Életemben először tettem néhány hete. Először édesapámért, mert olykor visszatér nála az alkohol, és kiváncsi vagyok, ha imádkozom érte jelentkezik-e nála ez a probléma, hogy alkoholban keresi a megnyugvást.
Csak egy pillanatra fogott el valami elérzékenyülés, mintha átéreztem volna mitől szenved(ünk).
A napokban eszembe jutott egy lány (ez most túlzás, mert mindig eszemben van, de inkább a szívemben, de ezt nem szívesen vallanám be senkinek), szóval teljesen a topon voltam érzelmileg, éppen megtudtam venni amit akartam nem is gondoltam volna, tehát semmi okom nem volt a szomorúságra...én is meglepődtem, abba kellett hagynom, mert a sírás folytogatott, megkellett állnom két szónál "szíve" , "szentlélek"
Nem tudom, érted-e, ez nem bánat és nem öröm könnyek voltak, mert élveztem. Most bolond vagyok?
A hangom is remegett, amikor a lányra gondoltam, és az imában "a szíve" szót ki kellett mondanom. Csodálatos volt, az egész ima gyönyörű. Sose hinné el, hogy én érte imádkoztam.
Másnap felvettem valakit ismerősnek az FB, s ott olvasom Márai Sándor - Valaki értem imádkozott.
Tudom, hogy bolondság, de mintha ez a lány üzenete lett volna nekem. Jó érzés, nagyon, persze tudom könnyű álomvilágba ringatni magunkat.
37F
#6 Az az elmút évek gondolatmenete volt, ráadásul nem is az én felismeréseim, olvasmányok, innen onnan halott dolgok. Nem ismered a történetem, így ne tőrj felettem pálcát.
(Nem én húztam le a válaszod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!