Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanuinak mi a véleményü...

Jehova tanuinak mi a véleményük a rohanó világunk szexualitásáról?

Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 11:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts,

Én sem "szép" arcú, kigyúrt kocka hasú férfit választottam.

S magam sem vagyok 51. kilós, karcsú pláza cica.

Egyébként pedig az irigység, rossz tanácsadó, ahogy a harag is.

S mindenkinek szíve joga azt választani akit akar, Isten nem erőlteti rá senkire, kivel élje le az életét.

S bizony ha valaki csak a külsőségekre hagyatkozik, annak nem biztos, hogy boldog marad az élete, mert a szépség múlandó ebben a világban

Aztán jön a változás a korral, a ráncok, a kilók....

Bizony önmagát csapja be.

De aki szereti az Istenét, az nem válik el, és elsősorban szellemi ember, és másodsorban nézi a külsőt.

2017. aug. 7. 14:01
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Te magad megállsz utcalánynak evangelizálni?
2017. aug. 7. 14:01
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy neked nem adatott meg, hogy "szemet gyönyörködtető" vagy, s a gondolataid elárulnak, amikor ilyeneket írsz.
2017. aug. 7. 14:03
 14/22 anonim ***** válasza:

Meg bizony, sőt, tettem és teszem is, tovább megyek,

nem egy hajléktalan fiú lány életében segítek, és van közöttük, akik a saját neműkhöz vonzódtak, és úgy is öltöznek.

az egyik ilyen Fiú, akit nevezzünk mondjuk Carlónak, Női név alatt mutatkozik be....

2017. aug. 7. 14:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem egy testvérem van, akik valamikor Bártáncosok, utca lányok voltak. Bizony Bizony, és nem volt könnyű nekik, de bíztak Isten támogató erejében....
2017. aug. 7. 14:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Tudod living, nem ezt kérdeztem. Ismerek ugyanilyen ítélkező és kritizáló embert, mint te vagy. Vigyázz a lelkedre, mert a széles úton bizony ilyen könnyű menni, ahogy te is haladsz.
2017. aug. 7. 15:28
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha ítélkező, és kritizáló ember lennék, akkor nem közelednék a jó hírrel azokhoz, akik most nem úgy élnek.

Jézus azt mondta, hogy a "betegnek" van szüksége orvosra.

S az ítéletet nem Én hoztam, hanem a Teremtő, mindössze idéztem a szavából, hogy mi lesz a következménye bizonyos dolgoknak.

Az ítéletet isten meghozta, de még nem alkalmazza.

2017. aug. 7. 15:33
 18/22 A kérdező kommentje:
én a qrvákat sokra becsülöm,keményen dolgoznak a pénzért
2017. aug. 7. 15:34
 19/22 anonim ***** válasza:

A privát üzenetet küldőnek:

Édesanyám több mint 20 éve meghalt, sajnos.

Persze ezzel a megnyilvánulással, elárultad az érzéseidet és az Istenhez fűződő hozzáállásodat.

Kérdésem, hogy ilyenkor mit gondolsz mi a véleménye rólad Istennek?

2017. aug. 7. 15:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Amit tesznek, azt nem lehet nagyra becsülni, hiszen ellene mennek, Isten erkölcsi értékeinek, és amíg ilyen "munkát" végeznek, addig másokat is paráznaságra, vagy házasságtörésre vesznek rá.

Így hozzájárulnak ahhoz, hogy mások is Isten ítélete alá kerüljenek.

Gondolj Jézusra, aki az ilyen életű embernek nem nagyra tartotta a munkáját, hiszen akkor Isten törvényének mondott volna ellen, hanem segítséget nyújtott úgy, hogy változtasson az életén, és hagyjon fel azzal.

2017. aug. 7. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!