Mit mond számotokra za alábbi idézet?
Figyelt kérdés
"Ha Istentől tölgyfát kérsz, egy makkot fog adni. A tölgyfa már benne van a makkban, csak idő kérdése,míg kihajt."2017. aug. 1. 15:38
1/3 anonim válasza:
Annyit csak: segíts magadon az Isten is megsegít.
2/3 Jorck válasza:
Ha kérek valamit istentől, olyasvalamit ad ami majd valamikor a cél felé irányít, de lehet csak akkor ha kivárom az eredményt.
3/3 anonim válasza:
Nekem a türelmet jelenti,hogy ne azonnal,konyhakészen akarjak mindent,hanem várjam ki. Van erre egy példám is,amikor egy betegség miatt elsorvadt a bal kezem (hosszú sztori) és sokat imádkoztunk párommal,hogy helyrejöjjön és én minden alkalommal azt vártam,hogy majd egyszer felkelek és tökéletesen tudom használni. Egyszer se vettem észre,hogy ezalatt az idő alatt a sógornőm többször megkeresett,hogy tornáztassuk,gyakoroljunk vele fogni,stb. Csak később esett le,hogy ez nem egy csettintés lesz,mint a csodagyógyulások nagy része,hanem hosszú folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!