Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit mond számotokra az alábbi...

Mit mond számotokra az alábbi Szentirási idézet?

Figyelt kérdés
"Ne a régi dolgokat emlegessétek, ne a múltakon tűnődjetek! Mert én újat cselekszem, most kezd kibontakozni, majd megtudjátok! Már készítem az utat a pusztában, a sivatagban folyókat fakasztok. " (Ézsaiás 43,18-19)
2017. ápr. 26. 22:02
 1/8 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Az idő egy részletével rendelkezem, ez pedig most van. Ami elmúlt nincs, már nincs, ami lehetne, lenne, még nincs.

2017. ápr. 26. 22:59
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

az inkvizíció elfeledésére buzdító propagandaszövegnek vélem

ennyi vért nem lehet 1 trillió sorral sem elmosni nemhogy egy 2 soros idézettel

szóval felejtsük el a rengeteg kínhalált halt áldozatot hisz most nem gyilkol a keresztény de ha majd alkalma adódik megint kimutatja a foga fehérjét

2017. ápr. 26. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Az előzőnek biztos kimaradt a tény, hogy Ézsaiás kicsit hamarabb élt, mint az inkvizíció működött volna.

Viszont szerintem is propaganda. Csak tedd hozzá minden mondat végére, hogy "elvtársak", és mindjárt ismerős lesz a nóta.

2017. ápr. 27. 00:28
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

nem maradt ki

látod? már ennyivel előtte is volt mentegetőző szöveg arra amit a kereszténység művelni fog a későbbiekben

ezért is torzul haragra az arcom amikor azt mondja egy keresztény "azok gonosz eltévedt emberek voltak"

ha ez egy békés szeretetteljes vallás lenne, nem lenne szükség mentegetőszövegre

lehet hogy tévedek, de abban biztos vagyok hogy a kereszténység egy tévút az emberi fejlődésben

2017. ápr. 27. 00:36
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Minden írásszöveget célszerű a szövegkörnyezetében értelmezni.

2017. ápr. 27. 08:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Bezzeg ha valami nyálas képen lenne rajta lebutítva ez a szöveg, akkor máris több ezer megosztást kapna.

Amúgy meg teljesen igaz. Aki állandóan hátrafelé bámul, az nem fog előre jutni.

2017. ápr. 27. 09:04
 7/8 Ozcar ***** válasza:

Az új az újszövetségre utal. Jézus eljövetelére. A puszta Jézus pusztában töltött napjait említi, ami a megtisztulás jelképe. Sivatag azt a világot jelenti, ahol nincs hit és hiányzik az Isten beszéde. A folyó a víz, ami az Isten beszédét jelenti.

Röviden Jézus eljövetelének a jövendölését jelenti, aki Isten szavát hirdeti majd a hitetlen világban.

2017. ápr. 27. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Számomra azt mondja,amiről épp ma volt szó az egyik ismerősömmel: gyerekkoromban tornász,vagy valamilyen sportoló szerettem volna lenni,ez volt a célom. Aztán jött az ízületi gyulladás még gyerekként,úgyhogy gondolom nem kell ecsetelnem,hogy ezeket mind fújhatom és a mai napig nyomasztott,pedig eltelt már azóta 11 év,lassan 12. Erről beszéltünk ma egy ismerősömmel,hogy ahhoz képest,hogy milyen nagy terveim voltak anno,most kezdhetek mindent teljesen az elejéről és azt gyakorlom,hogy hogyan kell megfogni egy poharat. Ő erre azt mondta,hogy felejtsem el a múltat,hogy mit terveztem akkor,mert ez csak megrabol és depresszióba dönt,most más út van,nem úgy alakult,ezen az úton kell tovább haladni. :)
2017. ápr. 27. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!