Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Élnek-e hazánkban mormon nők?

Élnek-e hazánkban mormon nők?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy a Magyarországra látogató mormonok kizárólag külföldi, nyugati férfiak.

29/F

2017. júl. 30. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:

de vannak, nem látogatóban vannak, hanem misszióban - én sokat beszélgettem kettővel, kedvesek, és nagyon hamar megtanulják a mi szép titkos nyelvünket. Régebben voltak Bp-en ingyenes angol nyelvtanfolyamaik, most nem tudom, de programok vannak

[link]

2017. júl. 30. 13:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Hallottam már női misszionáriusokról, mégsem talákoztam eggyel sem. :)
2017. júl. 30. 15:25
 3/6 Dongaben ***** válasza:
35%
A Mormon vallásban nemrég kb. annyira el voltak nyomva a nők, mint az Iszlámban...(Vagy, még jobban.:() Csoda, ha nem mutatkoznak?
2017. júl. 30. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nemcsak hogy női misszionáriusok (Sisterek) szolgálnak hazánkban, de ma már több mint 5000 magyar egyháztag is van, akiknek közel 60-70%-a hölgy.

Egyébként Magyarországról is mennek női és férfi misszionáriusok egyaránt más országokba, nyugatra, délre, északra és keletre egyaránt.

2017. júl. 31. 10:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, még nem találkoztam velük. :)
2017. aug. 2. 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig Szombathelyen vannak lányok is misszióban. Szerintem azért nem feltűnők, mert nekik a ruhájukon nem látszik, de kitűzőt ők is viselnek.
2017. aug. 8. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!