Ez miert van ha gyulekezetben vagyok?
Figyelt kérdés
A csalados kereszteny. Minden vasarnap mennek gyulekezetbe...regebben en is mindennap mentem de aztan, mar csak ritkan, nem mondom, hogy nem hiszek Istenben, mert hiszek. De nekem tul sok ez az elvaras amiket a biblia alapjan ker...de nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy, ha neha elmegyek a gyulekezetben, akkor folyamatosan belulrol jonnek a gondolatok megallithatatlanul, hogy ezek az emberek begyoposodtek, agymosottak, nem vagyok jo helyen, nem akarok tobbet idejonni stb... Nem tudom ezeket a gondolatokat iranyitani, jonnek maguktol, meg neha meg is lepodom, hogy ilyen gondolatok jarkalnak a fejembem. Ha a pasztor beszel magamban szinte mindem momdta utan jon a gondolat, hogy hulyeseg az egesz, engem nem tudsz befolyasolni a szovegeddel, es ehhez hasonlo dolgok. Aztan ha vege a tiszeletnek utana minden rendesen megy tovabb, eltunnek ezek a gondolatok a fejembol...nem igazan ertem, hogy ez micsoda. Valaki esetleg tudja?2017. júl. 23. 01:54
11/11 anonim 

válasza:

Egy indián mondás szerint,"Két farkas küzd bennünk.Egy jó,és egy gonosz farkas.Az győz,amelyiket etetjük."
A "jó farkas"elvisz a gyülibe,s a "rossz farkas"kritizálásra,kötekedésre indít.
Melyiknek engedsz?
Amelyik kedvesebb neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!