Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlim esküvőre milyen ruha?

Muszlim esküvőre milyen ruha?

Figyelt kérdés

Néhány héten belül muszlim esküvőre megyünk és nem tudom hogyan illik oda felő

öltözni. A szoknya milyen hosszú legyen? Muszáj maxi szoknya vagy elég ha egy térdig érőt veszek fel nem átlátszó harisnyával? Azt tudom hogy a dekoltázs meg a váll nem lehet kint, de a kendőt hogyan rakjuk a fejünkre? Elég ha csak a fejünkre terítjük? Vagy valahogy rá kell csavarni? Előre is köszönöm a válaszokat :)

2017. júl. 20. 15:07
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibáért: felöltözni
2017. júl. 20. 15:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Az a kérdés kimaradt, hogy színben lehet bármilyen a ruha? A menyasszonynak is van megszabva ruhaszín?
2017. júl. 20. 15:16
 3/14 anonim ***** válasza:
A szoknya mindenképpen térd alá érjen, a kendő elég, ha csak ráteríted a fejedre, és smink is nagyon szolíd legyen.
2017. júl. 20. 15:32
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Te nem vagy muszlim, minek raknal kendot a fejedre (plane nem megfelelo ruhazattal - pl. barmi ami megmutat a kezfejednel es a labfejednel tobbet az mar annak szamit - eleg furcsa hatasu lenne)? Normalisan oltozz fel, ha rendes tradicionalis eskuvo lesz, akkor a nok es ferfiak ugyis kulon lesznek, tehat nem problema egy szebb ruha, mert mas nok is azt vesznek fel.
2017. júl. 20. 18:55
 5/14 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Talán az a legegyszerűbb, ha megkérdezed a leendő párt.

2017. júl. 20. 19:03
 6/14 A kérdező kommentje:
Akik normálisan válaszoltak azoknak köszönöm :) A többieket pedig sajnalom hogy ennyire szűk a látókörük. Attól hogy valaki muszlim még nem lesz terrorista és nem bánik rosszul a nőkkel. Persze sajnos vannak olyanok is, de abba is gondoljatok bele hogy az hány százaléka az ilyen vallású embereknek. Egyébként a pár Magyarországon nőtt fel és attól, hogy más vallásúak semmi másban nem különböznek tőlünk. A vőlegény meg tényleg nagyon rendes, udvariasabban bánik a nőkkel mint a keresztény magyar férfiak 99%-a. Nem vallás alapján kellene megítélni másokat...
2017. júl. 20. 21:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Egy csadorral nem hibázhatsz, sok szerencsét.;)
2017. júl. 20. 23:26
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez nagyban fugg a pár mentalitásától és attól, hogy kik lesznek meghívva. Tényleg kérdezd meg inkább a pártól a dolgot. A mennyasszony a legtobb muszlim országban színes ruhát visel. Ahol én jártam azokban a muszlim országokban fehéret csak az ozvegy nok viselnek, a fiatalok nem.

Egyébként kendot ne tegyél a fejedre.

2017. júl. 21. 01:42
 9/14 anonim ***** válasza:

"Én nem is mennék. Állatok, főleg amiatt ahogy a nőkkel bánnak."

Biztos sok muszlimot ismersz személyesen. Magyarországon persze nincs nők elleni erőszak, csak a vak komondorban botlanak el a figyelmetlen asszonyok :)

2017. júl. 21. 09:16
 10/14 anonim válasza:
0%
Kedves elozo! Had tudjám már jobban ;) Kutya mind. Megis érdemli aki elmegy ilyen helyre.
2017. júl. 21. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!