Szerintetek is csak idő kérdése, hogy eltűmjön a kereszténység?
(Más vallásokról nem tudok semmi, úgyhogy azokat ki is hagynám)
Legyünk őszinték, amikor megjelent a kereszténység, az emberek hinni akartak valamiben, abban is hittek ,hogy több Isten van. Voltak annyira műveletlenek az emberek, hogy rengeteg tudományos tényt nem voltak képesek felfogni és azt mondták rá hogy Isten műve. Akkoriban kinőtte magát egy elég nagy vallássá, megerősítette magát Róma szívében és azóta is ot van(Vatikán).
Viszont meddig fog ez így húzódni? Egyre több ember ateista, egyre több ember cask polgári esküvőt tart, van aki nem is házasodik, van akin(én is egy vagyok közülük) végigerőltetik gyerekkora óta elsőáldozást bérmálkozást konfirmálást meg a többit úgy, hogy az adott ember nem hisz Istenben, az egész csak képmutatás. Vajon mennyi ember van aki tényleg hisz benne? Egyre kevesebb. Ez alapján a számok amik nyílvánosak hamisak is. Merem állítani, hogy a "keresztény" szülők nagyrésze is csak képmutatásból, hagyományból kereszteli meg a gyerekét, a társadalomnak akarja megfeleltetni magát és a családját.
Gondoljunk bele, ha ma megkérdezi valaki milyen vallású vagy itt M.o-on azt mondod, hogy keresztény és aki kérdezte megnyugszik, de nem azért mert hiszel Istenben csak mert keresztény vagy. Ergo nem robbantod fel magad az Istened nevében nem lopkodsz nem ölsz meg senkit stb...
Meddig tudják még kihúzni a keresztény egyházak? Elhiszi egyáltalán akárki is, hogy a világ vezetői közül akármelyik is vallásos? Szerintetek nem valószínű, hogy ez az egész vallásosdi a haláltusáját vívja az idővel?
52.Hsz!
A tananyag,az megtanulandó,s nem tiszte a tanulónak mérlegelni annak igazság,vagy érvényességi tartalmát.
Nekem is meg kellett tanulnom rengeteg materialista baromságot,amikor diák voltam.Nem mondhattam,hogy ilyen szemetet nem vesz be a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!