Hogyan magyarázza az egyház a dinoszauruszokat?
" Onnantól hogy leírtuk ezt a folyamatot, tudjuk hogy létezik, ezt tagadni pont ugyanilyen hülyeség"
Az evolúció fiktiv bibliája megszületett. xd
Ember és dinoszaurusz nem élhetett együtt, maximum dinoszaurusz és űrlény.... XD Oké, oké, ez csak vicc volt.
Szóval nem élhettek együtt, gondolom mindenki sejti, miért nem. ( az összes ember kihalt volna 2 nap alatt :P) Szerintem nem tudja, én is sokat gondolkozom ezen.
Érdekes, annyi biztos. A Bibliában vannak ilyen óriási szemetszúró hiányosságok....
Miért kéne a dínokat magyarázni?
Isten őket is megteremtette a bárkaban meg mentette, majd kihaltak ahogy mostanság is halnak ki fajok. És nem csak kicsik.
Inkább az szorul magyarázatra, hogyan létezhet, hogy együtt találtak megkövesedett dínó lábnyomot, emberi megkövesedett lábnyommal? És ez jelenleg is egy kiállítás tárgya.
(Na nem mintha nekem ne lenne egyértelmű. Egy időben éltek. Ennyi.)
De mondhatnám azokat a barlang festményeket ahol éppen egy dínón ül egy ember, vagy máshol éppen vadászik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!