Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Római katolikus vagyok,...

Római katolikus vagyok, szeretnék kipróbálni egy örömlányt rosszlányokról, ez a vallásommal szembe menne, és bűn lenne?

Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 12:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Remélem észre vetted, csak nem reagáltál rá?

Rögtön az elején azzal indítottam NEM MINDENKI!"

De reagáltam rá,csak ezek szerint nem volt egyértelmű,mit akartam mondani.Tehát a lényeg,butaság megmagyarázni,hogy a sátán befolyásolja,hogy az ember lecsúszik-e,mivel ha így lenne,minden ember lecsúszna.Akik nem csúsznak le,azokra,hogyhogy nem hat a sátán? Pedig van közöttük sok nem hívő is.

"Viszon SENKINEK nincs a homlokára írva, hogy ő igen, ő meg nem."

Azt is írtad,hogy

"Ez Istenen kívül SENKI nemtudja megmondani!"

Azt kérdeztem,hogy te pl.nem ismerheted meg magad annyira,hogy tudd,hol a határ? Mert ha tisztában vagy önmagaddal,hogy meddig mehetsz el,akkor nem írhatod azt,hogy "

ezt Istenen kívül SENKI nem tudja megmondani!"

Hiszen akkor máris egy ember vagy a sok közül,aki meg tudja mondani,saját magáról.És akkor rajtad kívül még sok ember képes felelősséget vállalni a saját viselkedéséért,következetesen gondolkodni.

2017. júl. 16. 09:20
 22/23 követ62 ***** válasza:

Nem minden emberre hat ugyan az a kísértés.

Vannak olyan függőséget mellyek az átlag, vagy nem hívő embernek fel sem tűnik. És nem mondaná az állapotát függőnek sőt teljesen normálisnak gondolja. Társ függés, család, pénz, munka stb. Igazából szerintem, csak szét kell nézni ebben a "beteg" világban és minden világos lessz.

A lényeg, hogy nem tarom jó ötletnek amit a kérdező kitalált. Ha már megkérdezte válaszoltunk. De úgy is ő dönt mit tesz. Részemről ennyi.

2017. júl. 16. 10:25
 23/23 anonim ***** válasza:
12%
A Vatikánban is melegorgiákat tartottak az egyház fő emberei. (Így igaz, keress rá, ha érdekel.) A katolikus vallással ez simán összefér. Ha őket követed, akkor csinálhatod azt, amit ők.
2017. szept. 15. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!