Római katolikus vagyok, szeretnék kipróbálni egy örömlányt rosszlányokról, ez a vallásommal szembe menne, és bűn lenne?
Egyértelműen IGEN.
De hozzá tenném semmilyen bűnnél nem az számít mit mond az egyházad (persze biztos lesssz következménye), hanem az számít, hogy ha megteszed végtelenül megbántod Istent. Ugye nem akarod? Akkor ne tedd!
meg vallastalan, hitetetlen szamara is bun ha hivatasost keres fel mint inkabb hogy "vadaszatra" indulna
ez a rosszlanyok olyan mint a nemzeti kupleraj? regen olvastam valahol hogy a nemzeti dohanybolt mintjara italboltot es kuplerajt is akarnak
bar lehet csak vicc volt
de gondolom adozhat ha hivatalos igy vegeredmenyeben errol lehet szo
Szerinted...??
"De hozzá tenném semmilyen bűnnél nem az számít mit mond az egyházad (persze biztos lesssz következménye), hanem az számít, hogy ha megteszed végtelenül megbántod Istent."
Félreérted az egyházat, mert az egyház is ugyanezt tanítja. A bűnökkel elsősorban Isten bántjuk meg és sok bűn esetében persze a felebarátainkat is.
Nem bűn,a papok is csak irigykednek:D
Van barátnőd/feleséged?
"meg vallastalan, hitetetlen szamara is bun ha hivatasost keres fel mint inkabb hogy "vadaszatra" indulna"
Merthogy mitől bűn az egyik,és mitől nem bűn a másik?
Akik váltig állítják,hogy bűn,kérhetnék tőletek valami alapos és logikus magyarázatot rá,hogy miért bűn?
Tényleg kíváncsi vagyok,mert igazából senki nem fejtette ki,ellenben rögtön megy a lepontozás azoknak,akik szerint nem bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!