Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy egytől tízig terjedő...

Egy egytől tízig terjedő skálán mennyire hiszel Jézusban?

Figyelt kérdés
2017. júl. 12. 09:40
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
41%

10/10 Elhiszem, hogy élt valaha egy Jézus nevezetū férfi. Az màs, hogy nem valami természetfeletti lémynek gondolom. :D

Szerintem egy nagyon mūvelt ember lehetett, a maga koràban. Erõs fizikumú, orvosi ismeretekkel, talàn még būvészkedni is szeretett. ;)

2017. júl. 12. 14:26
 12/34 anonim ***** válasza:
73%
10
2017. júl. 12. 17:30
 13/34 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
34%

"hiszel" helyett ha "szereted" lenne peldaul, talan erre gondoltal

de az ember tokeletlen es allandoan valtoznak erzelmei

igy ha valamikor nem annyira szeretem mint maskor az csak azt jelenti hogy tavolabb kerultem tole, de a hitet nem befolyasolja

sot meg a Biblia is sokat ir arrol valakik akik gyulolik (stb. tehat negativan tekintenek fele) azok is hisznek (vagy hihetnek) benne

Xy4-sztok

2017. júl. 12. 18:18
 14/34 KZitus ***** válasza:
31%

Szia

Annyira, hogy már rá bíztam az életem. Naponta olvasva a Atyja és az ő tanítását hiszem, a legjobb úton vezetnek:-)

2017. júl. 12. 19:15
 15/34 anonim ***** válasza:
37%
Nem értem, miért lettem lepontozva, amiért hiszek Jézusban, ez egy teljesen szubjektív dolog, mindenki mást gondol erről.
2017. júl. 12. 20:00
 16/34 anonim ***** válasza:
83%
Azért, mert aki hisz, lepontozza azt, aki nem, aki nem hisz lepontozza azt, aki igen.
2017. júl. 12. 20:16
 17/34 anonim ***** válasza:
22%
Ami nekem 10, másnak 1. Ami másnak 10, talán éppen nekem 1. Az ember vagy hisz, vagy nem, logikai nulla vagy logikai egy a lehetséges válasz.
2017. júl. 12. 22:11
 18/34 Josephine Harkay ***** válasza:
35%
Hogy Jézus valóban létezett-e azt nem kell hinni, arra van legalább hat történelmi komoly forrás, megtalálhatók az Interneten is. Hogy Jézus a Szentháromság megtestesült Második Személye, a Fiú volt, azt hinni kell. Én 100%-ig hiszek Benne. Hajlandó volt ártatlanul kereszthalált szenvedni és sokan látták csodáit akik később az üldözések folyamán hajlandók voltak hitükért meghalni. És 2000 év múltán is még minden évben többszáz ember hal meg érte a világon, jelenleg különösen a Közel-Keleten.
2017. júl. 13. 08:26
 19/34 anonim ***** válasza:
41%
10
2017. júl. 13. 09:12
 20/34 anonim ***** válasza:
39%

Hogy is mondta Jézus? Ha egy borsószemnyi hitem lenne, akkor hegyeket lennék képes vele mozgatni. Erre (sem más hasonló csodára) láthatóan nem vagyok képes, ezért nagyot hazudnék, ha 10-et írnék.

A nagy szentek többsége sem hajtott végre ilyen nagy csodákat, józan logikálva gondolom az ő hitük lehet 9-es, hol vagyok én hozzájuk képest...

Akkor szerény személyem örülhet egy 8-as hitnek a 10-es skálán.

Szóval 8/10.

2017. júl. 13. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!