Vannak itt ujjaszuletett hivo Jezusban levo hit altal? Ez nem reinkarnacio!
Aha, de nem szeretem. Most sem hagyott aludni, és egy hülye szivárványt láttam ébredéskor, és tömegeket. Már megbántam hogy segitettem, mert most csomóan nem hagynak békén. Tegnap is arra ébredtem hogy zörgetnek az ajtón aa hogyismondjam hódolatukkal. Ez iszonyat bizarr...
Van nekem saját életem is, azzal is kell foglalkoznom, el kell taposnom az egészet a végén. Nem elég hogy a végén visszaváltozik minden és tök rossz lesz, szörnyekkel kell harcolni kb, amik a jövőbeli hibákra vadásznak. Csak ha tökéletes az irás, akkor javitja ki hibájukat és nem kell szégyenkeznem, csak egy percig... de ezért az álomért csak akkor akarok küzdeni, amikor én akarom! Magamnak értem el eredetileg, az enyém, és csak szivélyesség, vicc volt hogy ideirtam! Amúgy úgylátszik olyan lett, hogy amikor alszok, akkor elérhető marad, és hülye nemnormális gondolatok vannak, ugyanúgy mitn akkor... de élnem is kell kicsit, jóbol is megárt a sok, és ijesztő hogy hat az életemre, illetve rám. Legalább az álmaimat hagyja békén, eddig ez nem volt ilyen, kicsit ijesztő. Félek, mert ha igaza van, nem tudom eltüntetni, és örökre csak zörgetni fog. Én viszont nem érek rá, nem is vagyok az állapotban, úgyhogy csak gratulálni tudok mindenkinek. sok szerencsét :)
Hát azért örüljetek is, lehet flegma vagyok de engem nagyon nehéz rávenni hogy akkor irjak, amikor nem akarok :D
Szóval ez jó dolog, és ez csak védőpajzs. Azt is olyan erősre, keményre kell csinálni, hogy csak az igazi jusson keresztül rajta. Örülök hogy irhattam még 1x, de az életembe a körülményeknek kell úgy alakulniuk, hogy megkapjam a tudást, beléphessek az állapotba (hosszú időre) és megosszam az erőt másokkal is. Ekkor nem félek, csak látok. Csak ekkor teszem meg az irást, hogy minnél jobb legyen, és tényleg ellenálljon, jó legyen a viszonyitáshoz, meg ilyesmik. Vagyis amikor úgy érzem. Mégsem szabad komolyan venni, az irás semmi, a tartalma rejtett és hamar elmúlik + rengetegféle más dolog... majd jön az újabb a maga idejében úgyis. na joéjt tényleg xd
"Ne itt, hanem az Élő Egyházban keress újjászületett keresztényeket. Itt is akad, de ez nem a közösséggyakorlás helye, hanem legfeljebb a kármentésé, a gyomlálásé, a kártevőirtásé és a magvetésé."
Itt is kereshet, én is nyertem már pár testvért innen. Felekezeten kívüli vagyok.
Kedves Kérdező! Én is Krisztusban újjászületett vagyok! Isten áldjon
Szia!
Tudom, nem szabad kérdezni, de figyelmen kívül hagyom.
Mikor leaz Jézus második eljövetele?
"Mikor leaz Jézus második eljövetele?"
Üdv! Nincs kinyilatkozva, és nem a keresztények dolga ezt találgatni.
Kedves Pietrosol!
Erre a Biblia ad pontos választ:hamar.Egészen pontosan:nem soká.Még pontosabban:amikorra nem várod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!