Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt ujjaszuletett hivo...

Vannak itt ujjaszuletett hivo Jezusban levo hit altal? Ez nem reinkarnacio!

Figyelt kérdés
Akit betoltott a Szent Szellem elmondhatatlan nagy boldogsaggal pozitiv energiakent erezve! En is ereztem nagyon boldog voltam
2016. dec. 10. 22:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mindezt rád vonatkoztatva,ha nem érnéd azt meg élve:halálod utáni észlelésed első pillanatában.
2016. dec. 12. 04:45
 12/17 Pietrosol ***** válasza:

Kérdező!

Ha Te Krisztussal közösségben vagy, akkor, hogy lehet, hogy várod az eljövetelét?

Ez nagyjából olyan, mintha egy tóban lubickolva örvendeznél és szétkürtölnéd, hogy az milyen remek, miközben sóvárogva várnád, hogy egy tóban lubickolj.

Asperrimus is kábé annyira megtért, mint egy ávós tiszt. A mondataiból sugárzik a kirekesztés és az a fölényeskedő arrogancia, ami totálisan hiteltelenné teszi a mondatait.

2016. dec. 12. 17:42
 13/17 Pietrosol ***** válasza:

#10!

Köszi!

Kérlek mondd el, hogy mi az oka annak, hogy itt is, mindenki közösségben él Krisztussal, mert oly nagyon megtértek, hogy ihaj, mégis várják az eljövetelét!

2016. dec. 12. 17:54
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves Pietrosol! Azért várjuk a Megváltó visszatéréset hogy újra tökéletes állapotban legyen az egész világ egyetem! Ami az Atya eredeti álma lett volna csak a bűn miatt még várni kell hogy ha lehetséges minél nagyobb tömegű ember szabaduljon meg a karhoztatastol mert Isten kegyelmes de igazságos is!

Ez a Föld már ítélet alatt van csak idők kérdése mikor dönti el az Atya Isten hogy vége legyen ennek a világnak egyszer és mindenkorra és vissza álljon a Paradicsomi állapot világrend!😉

2016. dec. 12. 20:13
 15/17 Pietrosol ***** válasza:

Kérdező!

Nem értetted a kérdést?

Ha Te közösségben vagy Krisztussal, akkor, hogy várhatsz rá?

Ha valakivel együtt vagy, akkor kell arra várni, hogymég jobban együtt legyél?

Ha valakinek fogod a kezét, akkor kell arra várni, hogy fogd a kezét?

Egyébként is, milyen bűnről beszélsz? Meg tudod azt a bűnt mutatni?

2016. dec. 13. 14:00
 16/17 A kérdező kommentje:

Pietrosol: Úgy értettem örülök hogy egy közösségben vagyok Krisztusban de ez még ugyanúgy a jövő ajándéka ingyen szamunkra. Mert az lesz a boldogság amikor Isten Országa újra vissza térhet a földre és eljön az Új ég és Új föld. Na akkor már személyesen is orokre együtt élhetek vele azért várunk mert még nem történt meg ez amint látható csak közeledik lassan!

A bűn: Amikor Ádám és Éva bűnt követtek el mert nem hallgatak Istenre és a Sátának hittek inkább sajnos!

2016. dec. 13. 16:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Az,akinek szívében Krisztus él,imádsága hasonló Jézus vágyához,kéréséhez:"Legyen meg a Te akaratod úgy a Földön,miként a mennyben!"
2016. dec. 13. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!