Ebből mennyi igaz az Iszlámra? Máshol is olvastam már ezt nem csak itt!
Ilyenek a Bibliában is vannak. Főként az Ószövetségben.
Ott a zsidó nép a kiválasztott, a felsőbbrendű.
A férfiak hoznak meg minden döntést, a nőnek engedelmeskedni kell az apjának, férjének.
Isten több száz olyan próféta halálát rendelte el, akik más istenek tanításait terjesztették.
Szóval, ha valaki szó szerint értelmezi a Bibliát, Ószövetséget, akkor elég fura nézetei lennének, amelyek a mai világban már egyáltalán nem állják meg a helyüket.
"Vajon miért viselkednek így a muszlimok már régóta Nyugat-Európában"
Európában nagyon régóta élnek már muszlimok, Magyarországon is többezer a számuk, mégsem gyilkolnak és erőszakolnak halomra. Az elkövetett cselekmények valóban borzasztóak és rettenetesek, de mellé lehetne tenni a médiába a keresztények által elkövetett erőszakokat és gyilkosságokat is, és leírhatnánk, hogy a keresztények rettenetes népek, mert nőket erőszakolnak és gyilkolnak.
"Éppen ezért a Koránt megváltoztatni vagy átértékelni nem lehet – ami abban áll, az Allah (Isten) szava, tehát úgy helyes, ahogy van."
Ezt mi keresztények is így tartjuk az Újszövetségről.
Persze nem azt akarom ezzel mondani, hogy nincsenek muszlim szélsőségesek, mert de, vannak. Véres háborúkra felajzottak szintén. De be kell látnunk, hogy ez nem csak az ő sajátosságuk, a vallás nevében és a földi javakért a nem muszlimok is naponta vívják a véres háborúikat, erőszakolnak, gyilkolnak. És muszlimok tízerei élnek békében.
Valahol a középutat kellene megtalálni a megítélésükben.
Elég volt ránézni a portál logójára. Azért beleolvastam. Nem szeretném hossza ecsetelni, annyi időt sajnálnék rá. Tömény elfogultság és hazugság. Jó néhány muszlim országban jártam. Nem ilyenek, mint e szennylapon írják.
Viszont kisemmizett emberekből én is gond nélkül tudok itt Magyarországon összeszedni pár ősmagyart. Kicsit vadabb megjelenést produkálnak, mint az idézett iszlámot bemutatják. És mondhatnám: ilyenek a magyarok. De nem mondok tömény ostobaságot. Viszont ilyenek a gyűlöletre uszító honlapok.
Amit a Koránról ír, az nyomon követhető.
Ott kezdődik a baj, amikor ebből a néhány sorból messzemenő következtetéseket von le valaki, hiszen a Bibliát is lehet így alkalmazni, ha a lényegről nem ejt szót az ember.
Azért a bevándorlás kapcsán feltennék egy kérdést:
Ki az, aki örülne, ha muszlim lenne a szomszédja?
Számoljuk csak össze...
Hm!
A valaki tényleg ezt szeretné, írjon bátran, tévedhetek...
"Ki az, aki örülne, ha muszlim lenne a szomszédja? "
Valószínűleg fel sem tűnt sok embernek hogy muszlim a szomszédja. Néhány éve még senkinek nem is lett volna ezzel gondja, de az utóbbi évek iszlámellenes kormánypropagandája elérte hogy feltegyél egy ilyen kérdést.
Pontosan így tudom én is,más forrásokból.
Vajon mi baja van a logóval, valamelyik hozzászólónak?
Gyűlöletkeltésről is neszélnek itt,pedig én csak igazságot látok.
Nyomorúlt, elfajzott prókátorok védenek, egy nyomorúlt elfajzott vallást.
És még csak fizetni sem kell nekik már nekik. Működik a rendszer magától.
Én közvetlen emberi - nem fórumkonform- beszélgetések alkalmával, csak " önkéntes hülyéknek" hívom őket.
De itt maradjunk csak a kevésbé informált emberek megnevezésnél.
szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!