Vallásos, szűz férfiak, ki az, aki közületek szívesen venne feleségül olyan nőt, aki előtte már lefeküdt más férfival?
" vallás már eleve elmebetegség, tehát nem volt normális, valláskárosult volt."
Sokkal jobban lesz dolga egy valláskárosultnak mint egy pokolkárosultnak. xd
Nem tartom helyesnek a kérdésben lévő ítélkezést, de hogy nem keresztényi, az biztos. Ahogy az a hamis és álságos magatartás sem tetszik, hogy míg te vagy másik férfi elveszthette szüzességét, a lány/nő nem. Ennyi erővel, ha te elvesztetted és nem vele házasodtál össze, vonulj el remetének és fogadj cölibátust, mert melyik tisztességes nő akarna egy ilyen férfi prostituálttal összejönni?
Természetesen nem tartom őket annak, csak megfordítottam a kérdésedet és azon morfondírozok, miért nem így tetted fel.
A nevedet pedig változtasd meg, mert egyáltalán nem illik jellemedhez. "álságos férfi" jobban hangzik.
Az én első szexpartnerem a feleségem volt,de én neki x-edik voltam.
Engem,ez nem zavart,de ő,amikor nagycsaládom eltartása miatt két teljes tanári munkát végeztem,és túl fáradt voltam romantikázni vele,neki a szex nem kellett velem.
Keresett mást,aki ráért romantikázni is vele.(Azt hiszem,az egyik volt pasijával csalt először.)
Elnézést minden (tudatlan de) jószándékú vallásos embertől. Fogják be a fülüket kérem.
Mert...ha már kigondoltam elmondom,és tojok rá, hogy megsértődik e valaki.
1# Te egy elmerogyant f-sz vagy !
5# kérdező Te pedig valláskárosult szefó !
Hogy a fene nem tudja megenni, a két ilyen szerencsétlent!
És írkál a nyomorultja,te meg balfék módon elolvasod !
Törlődik a fél agyad a sokktól,két ilyen ökörjószág miatt.
Én keresztény vagyok, és szűz, ezért a tapasztalatlanság ellenére jobban örülnék egy szűz lánynak.
Azonban az sem kizárt, ha nem szűz, sőt, az egyéjszakást is tolerálnám.
De úgyse elsz soha barátnőm, mert ronda vagyok, tehát kvára mindegy.
18/F
16. Hsz!
Nem tudom,hogyha ugyanazt a nőt szűzen vettem volna el,akkor is csalt volna-e,amikor nem értem rá vele eleget foglalkozni.
Azt viszont tudom,hogy 27 éve,mióta tudomásom szerint csalt(15 éve vált el tőlem)nem sikerült neki tartós kapcsolatot kialakítania,pedig több tucat partnere volt azóta.
Azt gondolom,hogy azok a férfiak,és nők,akik nem szűzen házasodtak,könnyebben csalják társukat alkalom adtán.
Itt nem az dominál,hogy valakit,mint használt rongyot levetnek,hanem a szexuális élet szentsége profánná degradálódik.
Ahhoz,hogy ne legyen hűtlenség olyan esetekben,sokkal komolyabb odafigyelés,szeretetkifejezés szükséges,mint amikor a házaspárnak egyetlen szexuális élménye,a társa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!