Ha nem vagyok szűz, nem mehetek feleségül muszlim férfihoz?
A muszlim vallassal nincs semmi problema, hiszen aki ismeri a Korant es elt koztuk, az mar tapasztalta azt, hogy nem annyira ijeszto, mint ahogyan azt tobben kepzelik pl.
En szemely szerint tobb evtizede elek muszlimok kozott, arab orszagban, es arab a ferjem is. MEg eletben vagyok, a paromnak nincs masik felesege stb., mivel nem az okorban elunk. Nagyon sok magyar vendegmunkas szinte sirva tavozik innen, amikor lejart a munkaszerzodesuk, s talan azert, mert nagyon jol ereztek magukat, ami talan nem akkora hatrany a mai korszakban. Mo-on is megtalalhato a fanatikus vallasos ember, s talan nem megengedett, hogy tobb neje legyen a ferjnek, de szeretoje van, amit szinten a katolikus vallas sem engedett meg. TEhat amikor egy orszagrol beszelunk, akkor nem lehet altalanositani, s ez igy van a vallassal is. VAn, aki koveti, gyakorolja, de vannak olyanok, akik kovetik, de nem gyakoroljak azt pl.
Nekem van egy férfi ismerősöm, aki muszlim, állítólag szűz volt, mikor belement 36 évesen a kapcsolatba a párjával. Aki már nem volt szűz, lévén, hogy egy kislánya is van. Nyugodtan összeházasodhatnának, ha akarnának, a férfi családja is támogatná a dolgot.
De ha téged annyira zavar, ma már létezik szűzhártya-helyreállító műtét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!