A muszlimoknál is van kreacionizmus, vagy ennek az irányzatnak ottani megfelelője?
Olvastad a Koránt de nem tudod megkeresni? Igy nehezen hihető. Egyébként itt találod 32\4
Te viszont azt állítod hogy valószínűleg rád fognak lőni, ami akkor mégsem igaz 1,7 milliárd emberre. Nem kellene általánosítani.
aki hosszabb távon nyilvánosan kritizálta az iszlámot az eddig minimum hogy veszélybe került többen meg is haltak, lássunk már a szemünktől, nagyszerű ha te muszlimként elhatárolódsz ettől, de a valóságot ne tagadd le
igen olvastam a Koránt, de ha olvastam akkor meg is kell tudnom jegyezni pontosan hol is van az adott aja ? A keresztények sme tudnak mindent fejből ,a zsidók sem tudnak mindent fejből stb, de vannak keresőprogramok ahol meg tudod keresni a bibliában az adott részt és kimásolni, a koránból ilyen nincs vagy én legalább is nem tudok róla (ha van akkor megköszönöm ha linkeled)
na de az említett aja így szól magyatul:
"Allah az, Aki megteremtette az egeket és a földet hat nap alatt. Aztán a Trónra emelkedett. Nincs rajta kívül védelmezőtök, sem közbenjárótok. Hát nem emlékeztek meg?"
Noss valóban 6 nap a teremtés ahogy atórában/bibliában is 6, és a 7. napon Isten megpihen ez a "nap" tart most is az ősi zsidó és keresztény értelmezések szerint is
a megfogalmazásom valóban pontatlan volt korábban de szerintme mindenki érti így is, és tudta mire gondolok, szőrszálhasogatással pedigazt hiszem önmagában még nem cáfolt meg senki senkit
#1 Köszönöm a választ.
#2 Jó nagy lókötő lehet ez a fickó... Igazi parazita. Kár volt kiengedni a gyogyiból.
Azért írtál kérdést hogy tudj parazitázni? Kiélheasd a dühödet?
Az elméleted szerint a paraziza az te vagy de nem csak az elméleted szerint hanem a modorod szerint is megfelelsz az általad használt jelzőnek.
A 6 napos teremtés nem szó szerint értendő. Más Korán versekből ez kiderül:
Allah azonban nem fogja megszegni ígéretét. Allahnál egy
nap annyi, mint ezer esztendő abból, amit ti
számoltok." 22:47
Persze ez sem azt jelenti hogy be kell szorozni ezerrel, hanem annyit hogy sok idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!