Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Sátán hogyan képes állandóan...

A Sátán hogyan képes állandóan ébren lenni?

Figyelt kérdés

Úgy hogy egyáltalán nem alszik és le sem pihen ?

Oké tudom hogy Szellemi Lény. De hol tartózkodik a Világegyetemben ?

Állandóan csak repül vagy hogyan tudnánk értelmezni a mozgás terét ?

Most a rossz elkerülése végett szeretnétek tudni Tőle hogy mit gondol rólunk ?

Én igen. De személyesen találkozni vele semmiképpen nem egyeznék bele. Mert félek hogy elpusztítana engemet. Mert sokkal erősebb mint az emberek és okosabb. Nem könnyű feladat lenne átverni Őt.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2017. jún. 20. 21:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#10 Pardon?
2017. jún. 21. 18:31
 12/22 A kérdező kommentje:
Tisztelt #10-es válaszoló! Nagyon szépen kérlek írd le véleményedet helyesen amit mondani akarsz a feltüntetett kérdésemmel kapcsolatban. Másképpen ismét jelenti foglak a Moderátoroknak a segítségüket kérve. Mert nem legfőképpen még normálisan se írsz.
2017. jún. 21. 18:49
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
Kedves Kérdező, a kérdésedet nem tudom hova tenni. :) Mért érdekelne a Sátán ténykedése? Van és ennyi, ő Isten egyik teremtménye, aki angyal volt, miközöm nekem hozzá? :D mért érdekel téged, hogy mit gondol rólad, ezt se értem kifejted nekem?
2017. jún. 21. 19:54
 14/22 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
10%

#12=Kerdezo

"Mert nem legfőképpen még normálisan se írsz."

nekem ez se tunik tul ertelmesnek

masok fogalmazas es helyesiras kritizalasakor azert erre illik figyelni

fokeppen (kegfokkeppen) pedig azert is mert nehezen erthetik a bonyolult szavakat es fogalmazast, egyszeru emberek

ket pohar disznover (friss meleg) kozott nem biztos hogy tudnak koncentralni mert lekoti a ver elvezete epp oket

2017. jún. 21. 20:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Én is beszállok:

#10-s Hozzászólása ténylegesen indokolatlan és értelmetlen, jogos a kritizálása. (Bár ez utóbbi azért kerülendő, mivel általában olaj a tűzre).

#12-s Kritikája számomra jogosnak tűnik, ráadásul azt nagyrészt kulturált módon közölte, ez esetben hasznosnak is tekinthető.

#14 A kérdező a "nem normális" kifejezést a #10-s kommentelő hozzászólásának rosszindulatosságával, és indokolatlanságával kapcsolatban írta, nem helyesírási szempontból.

2017. jún. 21. 20:24
 16/22 anonim ***** válasza:
9%

Hölgyek, Urak, Tisztelt kérdező !

Csak nekem tűnik az visszásnak,- a feltett kérdés elolvasása után- hogy nekem mondják azt, hogy írjam le a válaszomat érthetően?

Glottológiai,és etimológiai szakembernek kell lenni, -szinte- hogy egyes emberek kérdéseit értelmezni lehessen.

És ez senkinek nem fáj.

Értem én, hogy esett a színvonal, és ide sem elsősorban szemantikusok írnak, - amivel nincs is gondom, mivel nekem sem jön a nyelvtan zsigerből- de azért na!

Ez már nekem is fáj.

szép napot

2017. jún. 21. 21:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Kontár úr!

Nana!

2017. jún. 21. 21:16
 18/22 A kérdező kommentje:

Csak kérdeztem mint ahogyan bárki más is szokta tenni. Természetesen nem húzom ki magam a felelősség alól! Kicsit rosszul fogalmaztam meg a válaszomat mert siettem. Elnézést kérek hogy helyesírási hibát találsz a hozzászólásomban.

Tisztelt válaszolok! Őszintén bevallom hogy nincs harag nincs semmiféle gondom senkivel sem.

Csupán annyit szeretnék mondani hogy ha többnyire ki bogozhato a lényege egy kérdésemnek akkor arra én is normális rendes válaszokat szeretnék kapni.

Elnézést kérek ha meg bántottalak Tisztelt #10-es válaszoló! Csupán tisztázni akartam a problémát.

Hogy ha lehetséges akkor fogalmaz te is egyszerűbb szavakat felhasználva a gondolatod ki nyilvánítására.

Szép jó éjszakát kívánok mindenkinek!😊😇

2017. jún. 21. 21:47
 19/22 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

sajnos ez az hogy nem tudjuk mit irt, ugykatszik jobban es kulturaltabban nem tudta keirni

hogy a kerdessel is torodjek

te a megszemelyesult gonoszra meghozza azok legfobb vezetojere gondolsz Satan alatt ezekszerint, de a Satan tagabb fogalomkent kezelendo inkabb mivel a Satan nem egyedul munkalkodik igy az ejjel-nappalis poenom ide illo, mivel ott is a boltosok valtjak egymast nem pedig egyetlen boltos kepes "orokke" ebren lenni,

de mindeg van gonosz aki eber es a Satant szolgalja, lenyegileg ugyanolyan minosegben is

Xy4

(kerdesed kifejtesenek vegerol: nem a Jo Isten szamit hogy mit gondol rolunk? nem azt kell ismerni mi helytelen hogy "elkerulhessuk" hanem azt mi helyes hogy azt tehessuk, Gonosszal valo kapcsolat nem fog jo utra vinni)

2017. jún. 22. 07:08
 20/22 anonim ***** válasza:
A sátán egyedül munkálkodik. Mivel az angyalok Isten alávetett szolgái, nincs szabad akaratuk Egynek volt, sokkal nagyobb hatalma volt a többi angyalnál, de fellázadt Isten ellen. Nincs angyal, aki őt szolgálná. Egyedül ő van, csak többféleképpen tartja fogságban az embert, mintha több különböző dolog szállná meg.
2017. jún. 22. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!