Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia szerint miért bűn a...

A Biblia szerint miért bűn a homoszexualitás?

Figyelt kérdés
Mert folyton az elfogadásról papol a pap (XD), meg hogy mindenki a testvérünk, de a melegek ez alól kivételek... De nem értem miért. Szerintem semmi nincs benne... Mitől bűn ez?

2017. jún. 16. 14:04
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Azért bűn a homoszex,mert a Biblia vagyis az ige ,mondhatnàmIsten annak minősíti!Ráadásul kárhozatot von maga után!A házasság intézményét Isten hozta létre,és Ádám megteremtése után azt mondta,hogy nem jó az embernek egyedűl lenni és teremtsünk hozzá illő társat,aki Éva lett nem pedig Béla,azután kaptak parancsolatot,hogy szaporodjanak és sokasodjanak,töltsék be a földet.Évával ez el tudott indulni,de ha férfit teremtett volna mellé ez elég nehéz lett volna.Ennyire egyszerű!
2018. ápr. 10. 06:03
 52/52 anonim ***** válasza:
Azert bűn a honoszaxualitas mert kárt okozol vele magadnak is es a partnerednek is es ami meg rosszabb halálos bűn is mert nem csipan fizikai cselekedet mint ahogy minden szexualis bűn mert aki paraznaval egyesűl egy lélek vele tehat még a lelked is egybefor az illetővel es atadodik vele az osszes tisztatalan demon akiket ő a tobbi partneretol kapott ezert torzul egy szemelyiseged pl aki olyan mint egy no viselkedesre latni milyen degerenacion ment mar keresztul az illető ha udvosseget akarsz meg kell terni es elindul egy helyreallasi folyamat jellemedben ami biztos hogy idot vesz igenybe de ki ne szeretne boldog heterokapcsolatot hazassagot minden egeszseges ember szertne en is kivanom neked ezt de csatlakozz egy gyulekezetbe ahol igazan tanitanak errol ott fignak segiteni fel a fejjel nem biztos hogy te tehetsz rola hogy ilyen lettel bar bűneid nagyban raszolgaltal de van visdzaut isten minden rosszbol ki tud hozni de csak ha oszinten akarod es kesz vagy magbanni es hatat forditani a multadnak fel a fejjel a korintusi gyulekezet is tele volt homokosokkal megis megszentelidtek isten bkit megtisztit minden tisztalalansagtol sot ujja tesz emlekszem nekem mar ez fel gyogyulas volt amikor identitasomat bibliainak fogadtam el ujj teremtes vagyok krisztusban ez akkor is igaz ha erzekszerveid alapjan meg vonzodsz ffira mert a helyreallas hitvalapjan tortenik nem az vagy akinek erzed magad hanem az vagy akinek isten mondd tehat szent ez nagyon fontos mert mindenki az aminek tartja magat amig magsdra ugy nezel mint meleg addig az is vagy de ha szentnek tartod magad es nem vagy nagykepu se agymosott ha az ujjaszuletesed utan igy tekintesz magadra hanem egy tenyt alatasz magadrol hogy isten ijjateremtett teremtmenye vagy ez a lenyeg teso ha igy lenne minden meleg bki megvaltozna csak meg se probaljak a rosszat mindjak konak te ne tedd ezt sok sikert
2020. jún. 18. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!