A jehovák miért ilyen önzők? Több lent
Mesélte egyik ápoló ismerősöm, hogy volt egy jehova család, volt egy gyermekük akikkel történt valami elég komoly baleset. Vér kellett a kicsinek, ezek meg elutasították. Ez náluk miért van? Hogy lehet valaki ennyire, nem akarom leírni. :S
Az egyik osztálytársamat, aki a legjobb barinőm volt, elszívták az agyát és tiszta kattant lett. Le sem érettségizett mert ő vaami "királyság szobájába" vagy hová járt. Hogy lehet egy felekezet (vagy mi a szösz) ennyire felelőtlen, hogy egy kislánynak, aki tökre befolyásolható ennyire tönkreteszik az életét és kvázi indirekt gyermekeket ítélnek halálra????
Nos, a vérátömlesztést tiltja a vallásuk. Mert a mózesi törvényekben benne van (nem a 10 parancsolat, hanem az "apróbetüs része"). Érdekes, hogy csak néhány ilyenből szemezgetnek, gonolom a körülmetélést meg a menstruáló nők elkülönítését (na meg az állatáldozatokat) kihagyják...
De a legjobb, amikor nekiállnak itt okoskodni, hogy bezony, a vérátömlesztés mennyire rossz, és épp ezért máshol már művért használnak (ami nem teljesen így van).
6# az újszövetségi ige miatt van ez, ahol azt írja a Biblia, hogy tartózkodjanak a vértől (és a fulva holt állattól). Amit az őrtorony tanít, az nincs benne a Bibliában.
Amikor itt volt erről szó, akkor állandóan a művért hozták fel és a vér dúsító szereket, de arra egyikük sem válaszolt, hogy ha egy balesetben megsérül a saját gyerekük és kizárólag a vérátömlesztés menti meg, akkor hagyják meghalni?
Undorítónak tartom az összeset! Egyébként nagyon sok történetet hallottam kórházi ismerőseimtől erről, hogy milyen emberek.
Valahogy nem tudom felfogni az eszemmel, hogyha van egy teljesen korrekt megoldás, jelen esetben a vérátömlesztés, amivel az ember életét meg lehet menteni, akkor miért??? Miért kell hagyniuk?
De egyébként örülök, hogy nincs belőlük olyan sok... De óvni kell az embereket, nehogy ez a **#&@ beszippantsa őket. :\
Még azt bírom, hogy azzal jönnek, hogy a sátán leigázza a Földet, meg hogy a sátán irányítja az elménket...
Az barátnőm akiről írtam a kérdés alatt, azt mondta nekem, hogy engem a sátán irányít. Akkor néztem nagyokat és nem tulajdonítottam neki túl nagy gondot, de azutn megszakadt az összes kapcsolatunk. Sosem válaszol, ha írok neki vagy felhívom.Azt is el tudom képzelni, hogy 0-24nek ennek a szennynek dolgozik, h valaki ott az élen meggazdagodhasson belőle.
Nyugodjon meg mindenki a ...csába!
Abban az esetben, ha egy életveszélyes állapotban lévő gyereknek beavatkozásra van szüksége, az orvos nem kéri ki a szülő véleményét, csak abban az esetben kéri ki az engedélyét, ha nem életmentő beavatkozást kell végeznie. Tehát az ilyen pletyka, hogy a x kórházban meghalt egy gyerek, mert a szülő nem engedte hogy a gyerek vért kapjon, ez kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!