Hálásak vagytok Jézus Krisztusnak hogy Megváltotta az emberiséget?
Őszintén. Ha szabad kérnem.
Nemeteket ,korotokat is oda Írhatjátok ha akarjátok.
Én hálás vagyok neki. Miután hivővé váltam mert nélküle mindannyian elvesztünk volna sajnos és nem lehetnénk az örök élet részesei sem sajnos.
Tisztelt válaszolók: normális válaszokat szeretnék, ha szabad kérnem.
Előre is köszönöm szépen.
"Továbbá találsz nem kevés olyan támadást amit keresztény országban követnek el muszlimok ellen. Például pont tegnap volt két ilyen eset. 2 halott és sok sebesült."
Mondjuk én demagógiának tartom egy adott valláshoz kötni a terrorista bűncselekményeket, de ha már így felhoztad...
Keresztény országokban lakosok egy jelentős része általában nem keresztény. Az elkövetők esetleg kiabálták, hogy "Isten nevében!!!", amikör elkövették? Vagy csak annyiban kapaszkodsz, hogy keresztény többségű országban volt? Csak szólok, hogy pl a madridi merényletet is keresztény országban követték el, de mohamedánok.
"Mondjuk én demagógiának tartom egy adott valláshoz kötni a terrorista bűncselekményeket"
Pedig te pont ezt teszed :)
"Az elkövetők esetleg kiabálták, hogy "Isten nevében!!!", amikör elkövették? Vagy csak annyiban kapaszkodsz, hogy keresztény többségű országban volt? Csak szólok, hogy pl a madridi merényletet is keresztény országban követték el, de mohamedánok."
Nem, az elkövető azt kiabálta hogy "minden muszlimot megölök" és a mecsetből kijövő emberek közé hajtott majd kiszállt és késsel támadt. Ebből te arra következtetsz hogy véletlenül támadt muszlimokra? Érdekes hogy a hazai média és sokszor az európai is az ilyen eseteket nem terrortámadásként kezeli hanem azt mondják hogy csak elgurult az illető gyógyszere azért támadt muszlimokra. Ha viszont állitólagos muszlim az elkövető akkor szóba sem jöhet hogy elmebeteg és biztosan a vallás a hibás.
Nem gondolok semmi ilyesmire, csak egyszerűen nem hozom fel példának, hogy lám lám, a keresztények közt is vannak ilyenek, ahogy te tetted.
Mert garantálom, hogy egy keresztény terroristát sem fogsz találni, aki hite miatt és "Isten nevében" vinne véghez öngyilkos merényleteket akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!