Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hálásak vagytok Jézus Krisztus...

Hálásak vagytok Jézus Krisztusnak hogy Megváltotta az emberiséget?

Figyelt kérdés

Őszintén. Ha szabad kérnem.

Nemeteket ,korotokat is oda Írhatjátok ha akarjátok.

Én hálás vagyok neki. Miután hivővé váltam mert nélküle mindannyian elvesztünk volna sajnos és nem lehetnénk az örök élet részesei sem sajnos.

Tisztelt válaszolók: normális válaszokat szeretnék, ha szabad kérnem.

Előre is köszönöm szépen.

2017. jún. 15. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
70%

Mitől????

Életem legboldogabb pillanata az volt,mikor rájöttem,hogy nem kell bedőlni a bemondásra alapuló dolgoknak.

Azért,mert egy régi könyvben vannak hihetetlen dolgok leírva és azt szajkózzák "diplomás" emberek még nem biztos,hogy igazak.A mai tudomány mérlegére téve állítmányaikat,igen súlytalanok és nem gyengén ferdítenek.

2017. jún. 15. 18:09
 12/83 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy 10 elvesztegetett év ment rá az életemből,hogy igaz hívővé formáljam magam.Próbáltam mindent elolvasni,utána járni,ami a témával kapcsolatos.De mindig arra az álláspontra jutottam,hogy egyszerűen megerőszakolom az agyam,ha elhiszem az egész keresztény hitvilágot (a többi még hajmeresztőbb).
2017. jún. 15. 18:13
 13/83 anonim ***** válasza:
17%

Igen hálás vagyok és ezért szófogadással, engedelmességgel tartozom neki.

Ezzel bebizonyíthatom, hogy mennyire vagyok hálás,

Már 25 éve vagyok a követője.

2017. jún. 15. 18:23
 14/83 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, hogy nélküle mi történt volna.

Úgyhogy inkább azért lennék hálás, ha végre kijavítaná az összes hibáját, és teremtene egy kifogástalanul működő világot.

Ha ez meglesz, és én ott leszek ebben, AKKOR leszek majd hálás.

2017. jún. 15. 18:39
 15/83 anonim ***** válasza:
65%
Megváltotta? Az igazságtalanságot úgy próbálta eltörölni, hogy eltörölte az igazságot.
2017. jún. 15. 20:54
 16/83 A kérdező kommentje:
Tanulmányozd egy kicsit. Jézus Krisztust Megváltóként végzett munkáját. Keresd meg a Lényeget​. Nem kell minden egyes Igét el olvasni.
2017. jún. 15. 21:28
 17/83 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te német vagy?

A magyar nyelvben csak a neveket írjuk nagy betűvel. A többit légy szíves kicsivel írni.

2017. jún. 15. 21:37
 18/83 anonim ***** válasza:
96%
Nem teljesen jó ez a kifejezés, hogy emberiséget, hanem azokat akik hisznek benne. Inkább ez a jobb megfogalmazás.
2017. jún. 15. 21:40
 19/83 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat előre is kedvesek vagytok! Hát igen az is jó megoldás​.

Nem vagyok​ német és nem is leszek az.

Félig román nyelvű vagyok és félig magyar nyelvű vagyok.

2017. jún. 15. 22:38
 20/83 anonim ***** válasza:
49%

Ühümn... Tényleg így látod? Tényleg meg vagyunk váltva?

Azaz, pár gondolat:

- Az elmúlt kétezer évben tényleg történt akkora nagy változás (leszámítva a természettudományos felfedezéseket és a világkép változását)? Tényleg annyira más lenne azóta az emberek élete?

- Illetve: 2000 évvel ezelőttig tényleg csak annak lehetett lehetősége Istenhez közel jutni, aki zsidó volt, mert csakis ők voltak a kiválasztottak?

De hogy ne csak én beszéljek, hanem a szavak nagymestere:

[link]

2017. jún. 16. 03:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!