Miért titok az, hogy hogyan ellenőrzik egy messziről jött ember tanú kilétét?
A kérdésemre ezt írta living witness: "Egyébként pedig nem vagyok köteles mindenre választ adni arra illetékteleneknek."
Csak kíváncsi voltam és nem a keresztlevél ügy miatt kérdeztem, még ott is odaírtam, hogy szerintem a tanúknál nincs keresztlevél, de mégis a kérdésemre egy terelésre és erre a válaszra tellett csak tőlük.
Tehát miért olyan nagy titok?
A titok rossz kifejezés.
Egyszerűen ez nem publikus.
Te sem osztanál meg másokkal olyasmit, ami nem tartozik mindenkire.
Prédikátor 3:1,7
" Mert mindennek meghatározott ideje van, ideje van mindennek az ég alatt:... ideje a hallgatásnak,...
Természetesen Felebaráti Szeretetből, mimásból?
Köszönöm KZitusnak, hogy alátámasztotta azt a feltételezésemet, hogy szinte bármilyen álláspontot meg lehet védeni Bibliából kiragadott idézetekkel :).
Azt én sem értem, hogy miért titok, de azt főleg nem, hogy ez miért érdekel ez téged. A mai világban ugyanis ennek aztán tényleg nincs komoly nehézsége. Például van egy központi adatbázisuk a gyülekezeti vezetők telefonszámáról, így bármelyik pásztor beszélhet egymással. Tényleg tőletek jött xy? Tényleg.
A bibliai időkben ugye ajánló levelet küldtek az illetővel (2Kor 3,1). Nyilván a levél bemutatójának be kellett számolnia arról, hogy kitől kapta a levelet, ismernie kellett róla pár dolgot, ami igazolja, hogy valóban tőle kapta, s nem lopta a levelet.
Nem tudtam, hogy a gyakori kérdéseken nem tehetek fel egy számomra érdekes kérdést. Hogy hogyan van nálunk, azt tudom (papír formában).
Olvastam egy cikket, hogy hogyan jutott be egy kiközösített egy kizárólag tanúknak tartott könyv bemutatóra és ezért érdekel, hogy mi módon bizonyosodnak meg arról, hogy tényleg tanú a jelentkező, nem pedig egy olyan valaki, aki az itteni tanúk szerint is illetéktelen?
Tehát ez miért olyan nagy titok, ha valóban csak egy telefon lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!