Mi lenne a napirendi programotok az örök életben?
A feltámadás napja után ?
Nekem elsősorban az számítana hogy a földi családtagommal együtt élvezhetem a boldog örök életet.
És a házi kedvenceimmel együtt a kutyáimal és a macskáimal.
De mindenekelőtt találkozni szeretnék a Megváltónkkal , az Istennel a Szent Szellemel, az Angyalokkal.
Meg nézni melyik ház készült nekem az örök életben.
Ha aludni nem fontos helyete akkor körbe járnám kísérettel a Világegyetemet akár Jézussal vagy ha nem ér rá akkor az Angyalokkal. 😊
Teremtenék magam szórakoztatására szuper játszóteret ahol mindenkit szívesen látok és még sok ezer más dolgot tennék mindent ami jó.
Beszélgetnek Istennel és Jézus Krisztusal az Ószövetségi Szentekkel , játszanák az állatokkal. Szóval boldog lennék végre valahára! 😊
Beszélgetnek Ádámmal és Évával is és még a mostani életemben meg ismert barátaimmal nagyon őrülnek nekik el töltenénk boldogan nyugodtan a mindennapjainkat.
Kedves első válaszoló: Köszönöm szépen a válaszodat. Nagyon jó gondolataid vannak. Tetszik a válaszod.
Elnézést kérek csak ha már van rá igény szeretek kérdéseket ki írni.
Vannak bizony olyan kérdéseim is amelyek nem az én gondolataim szüleményei mert egyes kérdéseket az interneten találtam meg tetszettek nekem és gondoltam hogy ki írom ide kérdésként de vannak saját kérdéseim is.
Szia!
Az időtlenség értelmetlenné teszi az időbeosztással kapcsolatos kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!