Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lenne a napirendi​...

Mi lenne a napirendi​ programot​ok az örök életben?

Figyelt kérdés

A feltámadás napja után ?

Nekem elsősorban az számítana hogy a földi családtagommal együtt élvezhetem a boldog örök életet.

És a házi kedvenceimmel együtt a kutyáimal és a macskáimal.

De mindenekelőtt találkozni szeretnék a Megváltónkkal , az Istennel a Szent Szelleme​l, az Angyalokkal.

Meg nézni melyik ház készült nekem az​ örök életben.

Ha aludni nem fontos helyete akkor körbe járnám kísérettel a Világegyetemet akár Jézussal vagy ha nem ér rá akkor az Angyalokkal. 😊

Teremtenék magam szórakoztatására szuper játszóteret ahol mindenkit szívesen látok és még sok ezer más dolgot tennék mindent ami jó.

Beszélgetnek Istennel és Jézus Krisztusal az Ószövetségi Szentekkel , játszanák az állatokkal. Szóval boldog lennék végre valahára! 😊

Beszélgetnek Ádámmal és Évával is és még a mostani életemben meg ismert barátaimmal nagyon​ őrülnek nekik el töltenénk boldogan nyugodtan a mindennapjainkat.

2017. jún. 7. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdező, én téged nem értelek. Néhány kérdésed tök érdekes, néhány meg annyira kis butus, gyermeteg. :) De igazaból nincs ezzel semmi baj. Én beszélgetnék híres történelmi személyekkel, hírességekkel, ha lenne ilyenre lehetőség. Erdekelne néhány dolog velük kapcsolatban. Valamint Jézussal is sokat dumálnék.
2017. jún. 7. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló: Köszönöm szépen a válaszodat. Nagyon jó gondolataid vannak. Tetszik a válaszod.

Elnézést kérek csak ha már van rá igény szeretek kérdéseket​ ki írni.

Vannak bizony olyan kérdéseim is amelyek nem az én gondolataim szüleményei mert egyes kérdéseket az interneten találtam meg tetszettek​ nekem és gondoltam hogy ki írom ide kérdésként de vannak saját kérdéseim is.

2017. jún. 7. 18:35
 3/4 Pietrosol ***** válasza:
100%

Szia!

Az időtlenség értelmetlenné teszi az időbeosztással kapcsolatos kérdést.

2017. jún. 8. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
No Comment ez a kérdés:D Elősször azt kéne tudni ki üdvözül addig felesleges ezen mazsolázni nem gondolod? Ha Te a pokolban fogsz szenvedni míg a szüleid a mennyben lesznek akkor az bizony pecch.
2017. okt. 7. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!