Ezt hogy magyarázzátok?
Kedves Alex
"Nem az a kérdés, én hogy magyarázom"
Részben egyetértek evel.
A keresztény magának aval magyarázza hogy elhiszi Isten szavát és 1% se kételkedik benne.
Abban az esetben ha egy olyan kérdezi aki mesének tartja(mert bőven vannak ilyenek)
,de nem gunybol vagy heccböl hanem mert érdekli,és a realitás a gondolkozásmódja akkor mit és hogyan válaszolnál?
Egy őszinte és érdeklődő ember kérdése ihlette a kiírt kérdést.
Köszi a hozzászolásod.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását.
"a csillagászok valamiképpen felfedeztek egy kb. 34 órás eltérést a mért és a valós idő között."
Miért nem találok erről semmi konkrétabbat? Igen is lényeges a forrás, én szívesen olvasnék erről valami konkrétabbat is, minthogy valami csillagászok valahogyan felfedeztek valamit. Esetleg az UFO magazin szintjén álló okfejtésből jöttek rá?
Persze, hinni szabad.
De akkor meg nincs magyarázat, fölösleges magyarázni.
Amúgy van ám egy eléggé egyszerű magyarázat erre:
én is 36 órának éreznék egy napot egy olyan háborúban, ahol csak nem akar elfogyni az ellenség, és még ráadásul elromlott a karórám is.
Valószínű, hogy itt is ez történt.
24.Hsz!
A Kr.e.mintegy 1400 évvel gyártott karórák sosem álltak meg.
Na igen... akkoriban, még tudtak gyártani.
De háborúban még azok is tönkrementek. Tudod: üsd, vágd...
ja, amúgy nem hogy karóra, de más sem volt a háborúban. Így tényleg nehéz időt mérni. Az idő meg valóban borzasztó lassan telik egy ilyen háborúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!