Van itt olyan, aki imádkozott Istenhez, hogy adjon neki társat, és Isten meghallgatta és teljesítette a kérését?
Minden történet érdekel, a legapróbb részletekig, mert én már ott tartok, hogy lassan feladom...
31/N
Tehát magától úgyis csak ateista hitetlenekkel találkozna, jobb ha Istenhez imádkozik, mert ő biztosan 100% keresztény társat fog leszállítani? Jól értem?
Amúgy igen, nálunk nem volt kritérium, hogy milyen vallású, igazából soha szóba se került. De felőlem lehetne Pasztafári is, amíg békén hagy a vallásával. Másról is lehet beszélgetni egy párkapcsolatban, mint a vallásról.
"De a kérdező keresztény, hívő. Szerinted mit csinálna mellette egy nem keresztény, nem hívő személy?"
megismerkedtem párommal hívő katolikus volt, járt misére meg minden ami csak egy egyház szája íze megköveteli
a hangsúly a volton van, azóta belátta amit a biblia ír lehetetlen és valótlan, amióta ateista sokkal boldogabb és a haja se őszül a pokoltól való állandó rettegés miatt, belátta hogy ennyi isten közt nem létezhet egy se
#14 De szép is lenne, ha minden keresztény ilyen jámbor lenne, mint ahogy leírod.
De egy ateista is lehet ennyire jóidulatú ember.
A világ nem ennyire fekete-fehér. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a keresztényeknek glória világít a fején, az ateisták meg csecsemőket darálnak éjfélkor. Itt is, ott is megvan a jámborra is meg (bocs) köcsögre is a példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!