Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt még olyan aki New age-s?

Van itt még olyan aki New age-s?

Figyelt kérdés
Nem szoktam találni a neten olyat aki így mutatná be magát, hogy ezt a ,,vallást" gyakorolná, ezért teszem fel a kérdést, hogy lássak végre magyar kommententelőket erre :) apropó, miket vallotok new age-n belül? Csak mert két ilyen ember véleménye nem feltétlen egyezik.

#New Age #new ager
2017. máj. 26. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Kedves Kérdező!

A new age az egy vallás...? Ilyen megközelítésben még nem hallottam a fogalmat. Felvilágosítanál?

Köszi

2017. máj. 26. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért nem találhatsz ilyen személyt, mert lényegében nincs 2 azonos hitet valló new age követő.

Fogtak mindent ami eddig volt, az ősember hitétől kezdve napjainkig, rátették egy hatalmas asztalra és minden követőjük tetszés szerint szemezget belőle.

2017. máj. 26. 18:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első! Bocsánat, hogy személyes kifejzés helyett linket küldök de mivel, hogy ez bonyolultabb dolog ezért a Wikipédia segítségével szeretnék tájékoztatást nyújtani :)
2017. máj. 26. 18:40
 4/6 A kérdező kommentje:
2017. máj. 26. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
New age szekta pl Jehova tanúi. De ők meg ezt úgysem fogják neked felvállalni.
2017. máj. 26. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok.

Köszi

2017. máj. 26. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!