Mit tegyek ha úgy érzem hogy elhagyott az Isten?
Figyelt kérdés
16/F bár a korom szerintem nem nagyon befolyásol ebben...2017. máj. 24. 16:22
22/28 anonim válasza:
#19 Ember te aztán tudsz vigasztalni. Gondolom ezt mondanád egy családját autó balesetben elvesztett, és rákkal küzdő embernek is, "te hagytad el Istent, azért érzel így" igazán sokat segítenél...
23/28 anonim válasza:
Nem, az más. Az egy betegség lenne. De a kérdező a jelenlétét nem érzi. Márpedig akkor az azért van, mert ő maga távolodott el tőle.
24/28 anonim válasza:
Nem tudom mi a kérdező baja. De ha úgy érzi, hogy elhagyta isten, akkor imádkozzon. Imádkozzon teljes szívéből és teljes erejéből.
25/28 anonim válasza:
Ha szeretnéd, nekem is megírhatod...
26/28 anonim válasza:
"Mit tegyek ha úgy érzem hogy elhagyott az Isten?"
A hit nem érzéseken alapul, hanem bizalom Isten szavában. Ha Ő azt mondja, hogy sosem hagy el, akkor az az érzéseink ellenére is igaz
27/28 anonim válasza:
A Biblia szerint ha mi közeledünk Istenhez, ő is fog hozzánk.
28/28 aszlan válasza:
Ha igy érzed akkor sincs úgy.talan imádkozz es gondolj szép dolgokra ne csak a roszakra.isten mindenki mellet ot van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!