Mit tegyek ha úgy érzem hogy elhagyott az Isten?
Ismét itt vagyok. Elég hosszú levelet írtam neked, de röviden: hidd el, hogy megbirkózol vele! Mi is megbirkóztunk ezekkel valamennyien, és kérdezd meg bármelyik felnőttet. Néha úgy érzed, pokoli kínokat élsz át, de ezt senki nem kerülheti el. Vallási szempontból azt mondanám, ez a rossz a világban. A Rosszat pedig én pl nem Istenhez vezetem vissza. Sokféleképpen megközelítheted ezt a kérdést. Szerintem próbáld meg erősíteni a hited, mert a véleményünk mindannyiunknak ingadozik, de valami más is lehet a háttérben, ha ennyire könnyen. Bocsi, nem rosszindulatból írok semmit, remélem nem tűnik annak.
Egyébként amit a végén írtál, az új. Ma történt valami?
16/l
7-es vagyok
Kérlek olvasd el:
(Jakab 1:13) 13 Senki ne mondja, amikor próba alatt áll: „Isten tesz próbára.” Rossz dolgokkal ugyanis nem lehet próbára tenni Istent, és ő maga sem tesz ilyesmikkel próbára senkit.
(1Korintusz 10:13) 13 Nem ért benneteket más kísértés, csak ami általános az embereknél. De hű az Isten, és nem hagy titeket azon felül kísérteni, amit el tudtok viselni, hanem a kísértéssel együtt a kivezető utat is elkészíti, hogy kitartóan tudjátok tűrni.
Living idézetei ezúttal tényleg nagyon találóak. Kikeresheted te is.
Amúgy sokat segítene, ha kicsit bőbeszédűbb lennél. Neten vagyunk, nem kell félni - csak bátran.
Szia, nekem is írhatsz privátban, ha szeretnél.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!