Kinek imádkozzak ezügyben?
Sziasztok! A napokban elhatároztam, hogy kedvesebb leszek az emberekkel és imádkozom.
EZ A KÉRDÉS A MAGYAR KERESZTÉNYEKHEZ SZÓL.
Kinek imádkozzak, hogy:
-ne legyen háború
-több pénzünk legyen (egy kicsivel)
-az elhunyt édesapám békében nyugodjon
-kevesebb betegség legyen jelen.
Tudom, hogy van az általános, hogy Jézusnak, Istennek, Máriának, de én arra lennék kiváncsi hogy ki ezeknek a dolgoknak a szentjei.
Arra reagálnék, hogy nem szabad pénzért imádkozni.
Jézus is imádkozott a kenyér megszaporítása előtt.
Sok pénzért, gazdagságért valóban nem érdemes imádkozni, de nehéz helyzetben azért lehet, hogy Isten segítsen kijönni abból, ami van, illetve adja meg a megfelelő forrásokat. Ő gondoskodni fog rólunk.
Abban egyet értek, hogy Istenhez kell imádkozni, a Biblia ezt több helyen megerősíti, nem is említi, hogy máshoz kellene vagy lehetne imát mondani.
"Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, szeretnék megtérni!"
Akkor jó úton vagy!
Imádkozz sokat, és olvasd minden nap nyitott szívvel a Bibliát. Ha kéred Istent, vezetni fog előre, egyre közelebb Hozzá.
A szegények védőszentje Páduai Szent Antal. Kérheted őt, hogy imádkozzon veled együtt Istenhez.
Imádkozni csak a három személyű egyetlen Istenhez szoktunk, aki az Atya, a Fiú (Jézus) és a Szentlélek. A többieket (Máriát és a többi szentet) csak arra kérjük, hogy járjanak közben értünk, vagyis imádkozzanak velünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!