Kinek imádkozzak ezügyben?
Sziasztok! A napokban elhatároztam, hogy kedvesebb leszek az emberekkel és imádkozom.
EZ A KÉRDÉS A MAGYAR KERESZTÉNYEKHEZ SZÓL.
Kinek imádkozzak, hogy:
-ne legyen háború
-több pénzünk legyen (egy kicsivel)
-az elhunyt édesapám békében nyugodjon
-kevesebb betegség legyen jelen.
Tudom, hogy van az általános, hogy Jézusnak, Istennek, Máriának, de én arra lennék kiváncsi hogy ki ezeknek a dolgoknak a szentjei.
Nekem.
Majd küldöm a pénenergiát!
Üdv, Frabato
Van egy egyetemes, nem keresztény ima: Ohm mani padme hum. Jelentése: mindenkinek legyen jó. Ennél tisztább és önzetlenebb fohászt nem ismerek, keresztényként sem.
A hit nem kávéautomata. Pénzért nem lehet imádkozni.
Egyebekben:
János evangéliuma 16/23,24
És azon a napon nem kérdeztek majd engem semmiről. Bizony, bizony mondom néktek, hogy amit csak kérni fogtok az Atyától az én nevemben, megadja néktek.
24
Mostanáig semmit sem kértetek az Atyától az én nevemben: kérjetek és megkapjátok, hogy a ti örömetek teljes legyen.
Az Atyához kell imádkoznunk,és mivel az Atyát semilyen más módon nem tudjuk megközelíteni,csak az Úr Jézus Krisztuson keresztül,ezért az Úr Jézus nevében imádkozunk az Atyához.Sehol nem találsz a Bibliában olyan utalást,hogy Máriához kellene imádkoznunk.
Máté evangéliuma6/6
Te pedig amikor imádkozol, menj be a te belső szobádba, és ajtódat bezárva, imádkozzál a te Atyádhoz, aki titkon van; és a te Atyád, aki titkon néz, megfizet néked nyilván.
Kajafáshoz, a harmadik evangyéliomból.
"Mondá az úr, ne igyatok vájcnt, csak akkor ha már az efézusiakhoz írtatok leveleket!" Stürcn 4, 2.
Isten v Jézushoz. Mindenki más halandó ember volt.
Háború az lesz sajnos, pénzed lehet több lesz. Aki meghalt, azzal már nem lehet mit kezdeni, a Pokolból senki sem fog a Menybe jutni. A betegséget pedig elkerűlheted imával, de ez is olyan, h lehet mégse. Nehéz ez...
Csakis Istenhez szabad imádkozni!
Halott édesapádért is imádkozhatsz,bár sok értelme nincs,hisz az Isten szeretet,aki az ő(édesapád) dolgát,már régen elrendezte.Azon nincs olyan hatalom,amely változtathatna.
Az élőkért érdemes imádkozni,hisz mi még változtathatunk örök sorsunkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!