Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia alapján gyakorlatilag...

A Biblia alapján gyakorlatilag mindenki próféta, aki Isten szavát tanítja?

Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 20:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mivel olvashatod többi hozzászólásomat is, ahol végig nagybetűvel írtam, gondolhatnád, hogy csak elírás. Így tudod kit "gyökér parasztozzál" le....

Igyekeztem mindig kulturáltan fogalmazni, erre idevágsz egy ilyen választ, hát gratulálok. Tehettél volna egy kulturált megjegyzést is rá, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyod. Ez csak téged minősít.

Innentől ki is vettem a követett kérdések közül, alpáriakkal nem társalgok.

Hogy tegyek még egy utolsó témába vágó megjegyzést is. Az idézeteddel pont azt írtad le amit én, egy akol lesz és egy pásztor. Az első akol a zsidó népből való nyáj volt, az első tanítványok és megtértek, akik hallgattak Jézus szavára, a másik akol pedig a pogányságból megtérőket jelenti.

2017. máj. 16. 10:04
 22/22 anonim ***** válasza:

"Van olyan,hogy Krisztus egy követőjét(vagyis keresztényt) Isten Lelke NEM vezet?"

Lehet. Azért, hogy próbára tegye kitartását, állhatatosságát. Ezért a követőnek örülnie kell, hogy ezt a megpróbáltatást kapta.

2017. máj. 16. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!