Miről híresek Jehova tanúi?
Ami leginkább jellemzi őket az az erőszakos fennhéjazós viselkedésük.
Akár itt, akár a saját ajtómban ugyan ezt tapasztalom.
Hallottam,hogy valamikor régen gramofonnal jártak házról házra.
Ez még nem is lett volna annyira nagy baj, ha korrektül viselkedtek volna de ők nem ezt tették.
Mielőtt becsöngettek vagy kopogtak, a gramofonba bele tették a lemezt,felhúzták és miután ezzel megvoltak csöngettek. De nem várták meg,hogy a gazda kijöjjön és beleegyezését adja,hogy kíváncsi a lemez tartalmára, hanem ők amikor hallották,hogy nyílik az ajtó el indították a lemezt. Úgyhogy amikor a gazda kilépett semmit nem tehetett mert a lemez már nyomta a dumát.
Tegyük fel,hogy még ez se annyira nagy gáz, de mi van akkor ha újszülött van a háznál aki pont akkor aludt el, vagy mi van akkor ha egy beteg ember van a háznál akinek pihenés kell meg nyugalom!?
Érdekelte ez őket!? Szerintem nem.
Szóval mai napig ez jellemző a tanúkra, a szégyentelen erőszakos zaklatás.
Biztos,hogy nem mind ilyenek és vannak kivételek de az kevés, mert mindegyikükben benne van a bizonyítási vágy.
Ja és ott vannak a hamis jövendő mondásaik amelyek a 70 években eléggé kínos helyzetbe hozták őket.
Tehát lehet mondani róluk jót is de az a baj,hogy sok rosszat is.
Living:
"Jézus is az apostolaival "zaklatta" az embereket, még se sértegeted Őket "
Öket nem, mert már rég halottak. Biztos hogy őket is sértegették eleget az akkoriak, ha ők is így házaltak, mint ti manapság.
Ti viszont nagyon is éltek és zaklatjátok az embereket - jelen időben. Mint valami lepukkant porszívóügynökség.
Kedves living witness!
Az apostolok nem zaklatták az embereket!
Hívatlanul nem zörögtek be senkinél.
Nem szólítottak meg senki idegent üzenetükkel,csak azokat,akik hozzájuk mentek.
"Soha életemben nem molesztáltam egy gyermeket sem.
S ezt nagyon sok millió testvérem is elmondhatja."
Gyönyörűűűű! De kedves Living te magad írtad egyszer nekem, hogy Katolikusok papok molesztálnak gyerekeket. Persze, mivel nem tudom neked ide bemásolni, mert már nincs meg ez a kép, de elég ha ezt én tudom. Szerintem, nem kéne akkor ezt másra sem mondani picúrka! :D
1. Becsengetnek. Társasházban. És zargatnak.
2. Kint állnak Moszkván, ha meleg van, ha fagy. Mint az útszéli "galambok" a soroksárin.
3. Idióták. Osstoba fundamentalista kreacozás + vérátümlesztés tiltása.
Üdv. Itt meg lehet említeni a robot szerű stand mellett állást, amelynél céltalanabb, keresztényi időtöltést elképzelni sem tudok. Az őrtorony szervezet Jézus helyébe való léptetése, egyértelműen észrevehető, hogy bár passzívan próbálják Jézust uralkodónak közvetíteni, akiknek engedelmeskedni akarnak, de a valóságban, alig esik szó Jézusról, ezzel szemben pedig, a JW.ORG felirat minden eseményen, videóban, platformon megtalálható. Meg lehet említeni az alapító atyáinak a tévelygéseit, Russel pásztor okkultista papból tanulta, okkultista gyakorlatokat, például innen jött a piramisból való számolgatás, és a számtalan téves világ vége jóslat is, amelyet a tanúk tagadnak, és megpróbálnak azzal magyarázni, hogy pár lelkes tanú értette félre, a vezető testület szavait, ami persze nem igaz, hiszen egy volt testületi tag, Raymund Frantz a teljes szervezetet leleplezte, és kitálalta az igazságot. Akkor a következő a számtalan ember áldozat, amely abból fakadt, hogy a tanúk egyénileg értelmezik a Bibliát, sajátos, elfogult nézeteik miatt, több gyermek, és felnőtt ember is meghalt oktalanul, mivel nem engedélyezték nekik a vérátömlesztést, amit a tanúk azzal próbálnak magyarázni, hogy ők pusztán Isten akarata szerint élnek, és van más alternatív megoldás is, ami igaz, hogy van alternatív megoldás, ha van rá, idő, de ha valaki súlyos vérveszteséggel kerül kórházba, akkor viszont nincs más mód rá, ez is egy olyan eset, amit a tanúk igyekeznek tévesen, a saját szájuk íze szerint magyarázni. Akkor a következő a folyamatos ítélkezés. Ezzel párhuzamosan meg kell említeni, hogy önmagukat békés, kedves, és senkinek sem ártó embereknek titulálják, ami természetesen nem igaz, jó eséllyel egyetlen egy másik keresztény felekezet sem rendelkezik, olyan gyűlöletkeltő kampánnyal, mint amit a tanúk végeznek, az oldaluk teli van mindenféle olyan bibliai esemény értelmezésével, amikben a keresztény egyházak a negatív, sátáni szerep résztvevői, ők viszont a Jehova tanúi a pozitív oldal erősítői, akik segítségül lesznek majd a nagy nyomorúság közepette, ez még hagyján, de külön heti alkalom van, ahol szituációs gyakorlatokban tanulják, hogyan kell érvelni, és lejáratni egy másik vallás, keresztény felekezet követőjét, úgy bizony, jól olvastam mindenki, aki eddig ezzel nem találkozott, szituációs gyakorlatban tanulnak, lejáratni másokat, kínos helyzetbe sodorni más emberek érzéseit, hitét. Akkor jöhet a következő, a Jehova név, amely egy törzsi, sivatagi női isten neve, és nem az élő Isten neve JHWH, a tanúk egy ember által kitalált bálvány nevet imádnak, amit mindannyian tudunk kit takar valójában, a Sátánt, nincs harmadik opció, vagy Isten imádja valaki, aki Jézus Krisztusként inkarnálódott a földre, vagy a Sátánt, amely egy név formájában van jelen, a tanúk életében. Soroljam még?
Napokig lehetne sorolni, miről híresek még Jehova tanúi, de igazából felesleges, aki ismeri a szervezet működését tudja, hogy már a /Mit tanít a Biblia?" kis könyv tanulmányozásánál elkezdődik egy agymosási folyamat, fokozatosan nevelik arra az érdeklődőt, hogy a szervezetet elfogadja az egyetlen létező helynek, ahol Isten megtalálható, és ahol Istennek a szócsövei jelen vannak, a vezető testület által, és, hogy a világban lévő többi felekezet, viszont a Sátán befolyása alatt van, az egész folyamat részeként, beleplántálják az emberekbe az üldözöttség érzését, hogy készüljenek fel rá, hogy a hitük miatt üldözni fogják őket, ami persze olcsó hazugság arra, hogy az emberek észre fogják venni a szervezet hibáit, hazugságait, valódi arcát, és majd felszólalnak ellene, így viszont, mivel elhitetik az emberrel, hogy a hite miatt üldözik, még inkább erősödik benne az az érzés, hogy a szervezet előre megmondta, még inkább erősödik bennünk az igazság tévképzete, hogy Jézus miatt üldözik őket, tehát a propaganda mellett, nehéz az embereknek kiszabadulniuk, az érzelmi, lelki rabláncok alól.
Tehát lehetne még sorolni sok mindent, de azt hiszem sok mindent összefoglaltam, mindenkinek azt javaslom, kutasson önmagától, elfogulatlanul, és akkor sok igazság a felszínre jön majd.
Én is le írhatnák sok mindent a "hírességükről"de nem teszem mert már leírták előttem a lényeget mások.
Én mikor azt hallom vagy látom,hogy "Őrtorony" vagy "Jehova tanú" rögtön Arius püspök ádáz harca a Szentháromság ellen ugrik be.
Ugyan az a szellem vezeti őket mint Arius püspököt mert ők ugyanis a Szentháromság legkitartóbb ellenségei.
Az én szememben ők erről "hírhedtek"...és a többi.
Nekem személy szerint a gyk ugrik be róluk. Az elmúlt 10 évben csak itt találkoztam a társasággal, se a falumban, se a közeli városokban nem.
(ui.: nem, nem adom meg a települések neveit ;))
Pedig kérhetnél személyes Biblia tanulmányozást. (jelenleg sárga könyv tanulmányozás) - És ráadásul ingyenes. :D
(Mondjuk olyat még soha nem hallottam hogy valaki ilyesmiért fizetett volna külön)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!