Miről híresek Jehova tanúi?
jw.org
Utcai prédikálás
Vérátömlesztés tilalma
Közösségmegvonás
Gyerekmolesztálás
1.Zaklatás
2.Hamis tanítás
3.Téves jövendölések
4.Vér megtagadása
Szerintem ez a négy dolog jellemzi leginkább őket.
De valójában ez nem az ő hibájuk hanem a szervezeté mert ezeket követeli meg híveitől.
"gyermekmolesztálás"
Soha életemben nem molesztáltam egy gyermeket sem.
S ezt nagyon sok millió testvérem is elmondhatja.
Hogy egy ember elkövette ezt, megkapja a büntetését.
De csúnya dolog egy ember miatt több millió ember méltóságát megtaposni.
Bár lehet, hogy ez neked boldogságot okoz.
"zaklatás"
Jézus is az apostolaival "zaklatta" az embereket, még se sértegeted Őket
Ez nem zaklatás, azt a feladatot kapták a keresztények, hogy keressék meg az arra méltókat.
A keresés nem egyenlő a zaklatással.
Tökéletlen emberek, ám ennek ellenére vállalják a Krisztus által kiadott feladat elvégzését,
Jehova Tanúit a világban elsősorban a "zaklatásról" ismerik fel, vagy is a házról házra végzett munkájukról.
" Hogy egy ember elkövette ezt, megkapja a büntetését.
De csúnya dolog egy ember miatt több millió ember méltóságát megtaposni.
Bár lehet, hogy ez neked boldogságot okoz. "
De jó lenne,ha ezt ilyen szépen be is tudnátok tartani. De hát nálatok az a módi,hogy egy másik felekezetben lévő egyetlen ember botlásáért az összes többit alázzátok. Szóval ne áltassuk magunkat és ismerjük be,hogy az általánosításról ti sem tudtok leszokni.
Zaklatás, nem is akárhogy.
Egy volt kolléganőm is közéjük tartozott. Mellé kerültem dolgozni, a beszélgetéseink során szóba került a vallás is. Tisztáztam vele, hogy én ateista vagyok, úgyhogy ne fárassza magát a meggyőzésemmel. Erre az volt a reakciója, hogy a 8 órás műszakból kb. 6 órát a térítésemre szánt. Ez ment heteken keresztül, többször szóltam neki, hogy ez engem nem érdekel. Végül kirúgták, mert sok kolléga panaszkodott a viselkedésére.
1.Házalás
2.Közterületeken való leszólítás
3.Jellegzetes stílusú röplapjaik
4.Besulykolt szelektív bibliaismeret
5.Mániás ragaszkodás téveszmékhez
living witness!
"Soha életemben nem molesztáltam egy gyermeket sem.
S ezt nagyon sok millió testvérem is elmondhatja."
Akinek nem inge az nem veszi magára!
Te nem egyszer hangoztatod azt hogy Jehova tanúi békében élnek míg más vallások tagjai meg háborúba mennek. Akkor te miért így fogalmazol miért nem név szerint hozod fel azokat az embereket akik vallásosnak mondják magukat és még is háborúba mennek?
Ha te megteheted akkor az miért gond ha más is megteszi? Elmagyaráznád?
"De csúnya dolog egy ember miatt több millió ember méltóságát megtaposni."
A katolikus egyházban is történt molesztálás azokért az emberekért is kiállsz akik katolikusok de nem követtek el molesztálást?
"Jézus is az apostolaival "zaklatta" az embereket, még se sértegeted Őket2
Jézust és az apostolait nem hogy csak sértegették hanem meg is verték és meg is ölték őket! De nem a zaklatás miatt hanem a hitük miatt. Ugyan is megakarták nekik tiltani az apostoloknak hogy Jézus Krisztus nevében tanítsák az embereket!
"Ez nem zaklatás, azt a feladatot kapták a keresztények, hogy keressék meg az arra méltókat.
A keresés nem egyenlő a zaklatással."
A keresés az valóban nem. De vannak olyanok akik nem értik meg hogy amikor a házigazda azt mondja nekik hogy nem érdekli akkor elköszönjenek és tovább álljanak.
Szóval ameddig vannak ilyen testvéreid addig bizony ezt el kell szenvednek neked is és a többi 8 millió tanúnak is. Szóval ezt le kell nyelnetek és saját testvéreiteknek köszönhetitek hogy ez kialakult! Ez ellen nem tudsz tenni semmit. Amíg folyik a prédikálás ez addig meg fog lenni fogad el és tűrd el békével ezt a dolgot.
"Jehova Tanúit a világban elsősorban a "zaklatásról" ismerik fel, vagy is a házról házra végzett munkájukról."
Ez a baj living hogy erről ismernek fel benneteket!
Pedig: János 13:35 Arról ismeri meg mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretitek egymást.
1.J:W őrtornyos plakátok
2.Hamis próféciák
3.Vértranszfúzió megtagadása
4.Házalás
Hirtelen most ez jutott az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!