Honnét származik a Hit gyülekezet szerintem szemmel láthatóan hatalmas vagyona?
én még azt is hallottam,hogy van náluk olyan,hogy ajándékozás,és az ajándékozottnak kell nem kis részét a gyülekezet részére kifizetni!Állítólag olyan is volt,hogy valaki egy 30 ezer ft-os bringát kapott.. -.-
én még mindíg ott tartok,hogy ajándék az azt jelenti,amiért nem kell fizetni..Aki nem így tesz,arra megharagszanak,és talán ki is utálják..furcsa szokás ez,nemde?
Van tized, de nem Németh Sándor találta ki, hanem Isten. Olvassátok el a bibliát.
Segítünk a rászorulóknak. A pénz pedig erre megy el:
Segélyezési - segítési területeink:
- ruhasegélyezés
- bútorsegélyezés
- segélycsomagok
- esetenkénti pénzügyi segély
- hajléktalanná vált személyek elhelyezése, munkához segítése
- önkormányzati ügyekben tanácsadás
- szociális költöztetés
- ingyenes, illetve kedvezményes tüzelőanyag beszerzés
- Elektromos Műveknél és más közszolgáltatóknál képviselés
- más hivatalos eljárásban segítségadás
- háztartási kisgép (mosógép, hűtőgép) közvetítés, illetve kedvezményes vásárlási lehetőség
- mozgássérültek szállítása és egyéb segítése
Ötvenezer dollár Haitire
A Hit Gyülekezete vezetője lapunkat arról is tájékoztatta, hogy a gyülekezet gyűjtést rendezett a haiti földrengés túlélőinek megsegítésére. A hívők adakozásából összegyűlt 50 ezer dolláros segély a napokban érkezik meg Haitire. A fővárosban, Port-au-Prince-ben az egyik legnagyobb nemzetközi keresztény karitatív szervezet, az Operation Blessing segít abban, hogy a mintegy 10 millió forint értékű adomány mielőbb eljusson a fedél, élelem és orvosi ellátás nélkül maradt bajbajutottakhoz. Nem ez az első alkalom, hogy a Hit Gyülekezete határokon átnyúlva igyekszik segíteni a természeti csapások károsultjain. 2005-ben a Katrina-hurrikán áldozatainak küldtek 25 ezer dollár segélyt, szintén az Operation Blessing szervezet közreműködésével. A Hit Gyülekezete kartitatív szervezete 60 ezer dollár értékű adományt juttatott el a székelyföldi árvíz miatt bajbajutott erdélyi családok megsegítésére is.
Miért hordtok össze ennyi hülyeséget? Nektek aztán mondhat az ember bármit, nektek akkor is zöld az ég? Miért kell a hülyeséghez ennyire ragaszkodni? Mi szívből adakozunk, hogy segítsünk másokon, nem kell kényszeríteni. Különben mi lenne a sok nehéz helyzetű, éhes ill. hajléktalan emberekkel? Ti segítetek rajtuk? Vagy csak másokat kritizáltok? Nézzetek magatokba és örüljetek, hogy ennyi adakozó- segítőkész ember van Magyarországon.
(Akinek nem inge nem veszi magára.
A véleményemmel nem zártam ki, hogy más egyház és alapítvány nem végez kemény munkát és nem áldoz a sajátjából! Ők is odateszik magukat és ez dicséretes!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!