(hú ezzel most tökön szúrtam magam leszavaznak a dowkins droidok is meg a németh sándor csapata, adventisták jehovások meg a töbi szekta akik itt osztani szokták az észt)
2017. máj. 2. 20:38
2/12 anonim válasza:
A kettő nem zárja ki egymást, csak a fanatikusok körében. Az evolúció tény, de emellett hiszek Istenben, hiszem a Biblia szavát is.
róm. kat
2017. máj. 2. 20:43
3/12 anonim válasza:
Az evolúcióbannem hiszek, azt tudom hogy létezik, részben ezzel is foglalkozom.
Emellett pedig hiszek Istenben.
Sok keresztényt ismerek, de szerencsére kevés már az olyan elvakult kreacionista aki inkább tényeket tagad le, csak mert abba, ahogy ő értelmezi a hitet, nem fér bele az evolúció. A többségnek semmi gondja azzal hogy a hit és a tudomány megfér egymás mellett.
Baptista keresztény
2017. máj. 2. 21:26
4/12 anonim válasza:
Így van, ahogy az előttem írok mondták. Szerencsére csak kevés elvakult fundamentalista keresztény van, akik alapján például a kérdező is általánosít.
2017. máj. 2. 21:32
5/12 anonim válasza:
Én azok "kevesek" közé tartozom akik nem fogadják el az evolúciót.
"Fanatikus kreacionista" vagyok ha úgy tetszik! :) Bár még nem támadtam le senkit fanatizmusomban és nem is fogok.
2017. máj. 2. 21:35
6/12 anonim válasza:
Ja és Baptista keresztény vagyok...
2017. máj. 2. 21:39
7/12 Ozcar válasza:
Természetesen a bibliai teremtésben.
2017. máj. 2. 21:53
8/12 anonim válasza:
A teremtésben.
2017. máj. 2. 22:02
9/12 anonim válasza:
Az idegenek kísérletezték ki az emberi fajt és őket hitték isteneknek a primitív őseink.
2017. máj. 3. 08:24
10/12 anonim válasza:
Teremtésben. A kettő ugyanis kizárja egymást, csak a fanatikusok nem látják be. Pontosabban a hatnapos teremtésben hiszek, mely kb. 6000 éve volt, amikor is Isten, az Ige (Úr Jézus) által megteremtette a mai rendszertani családok képviselőit, óriási genetikai potenciállal. Ezt a mai napig nem tudták cáfolni. A törzsfejlődés egy materialista filozófia, melyet természettudományosan lehetetlen bizonyítani. Erről rengeteg tudós írt már tanulmányt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!