Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézust jelent meg nekem?

Jézust jelent meg nekem?

Figyelt kérdés
10 évvel ezelőtt történt amikor is már lefeküdtem aludni és már "elaludtam"? és megmagyarázhatatlanul ott állt az ágyam előtt egy fehér ruhás hosszú hajú szakállas ember.Azóta se tudom hogy mi történt velem akkor mert nem emlékszem hogy felébredtem volna vagy hogy álomba lennék azóta se tudom eldönteni hogy mi történt akkor velem!Vélemények?
2010. máj. 15. 04:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Jézus nem jelenhetett meg neked, hiszen ő ugyanolyan ember volt, mint mi, ő nem Isten fia, ő egy proféta volt, de ugyanőgy evett, ivott és illemhelyiségbe járt, mint mi.
2010. máj. 17. 20:06
 12/12 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: 05-15 10:04

Igen meg kellett volna kérdeznem de annyira megijedtem hogy még levegőt se kaptam teljesen sokkos lettem megmozdulni se mertem.Csak azt a nagyon komoly és szomorú tekintet bámultam.

2010. máj. 18. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!