Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézust jelent meg nekem?

Jézust jelent meg nekem?

Figyelt kérdés
10 évvel ezelőtt történt amikor is már lefeküdtem aludni és már "elaludtam"? és megmagyarázhatatlanul ott állt az ágyam előtt egy fehér ruhás hosszú hajú szakállas ember.Azóta se tudom hogy mi történt velem akkor mert nem emlékszem hogy felébredtem volna vagy hogy álomba lennék azóta se tudom eldönteni hogy mi történt akkor velem!Vélemények?
2010. máj. 15. 04:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem, mert Jézus csak a világ végén fog eljönni. Vagy halucináltál, vagy álmodtad. Magánkinyilatkoztatást kevés ember kap, és azok se Jézustól.
2010. máj. 15. 05:09
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Istenem! Miért ne jelenhetett meg volna Jézus neki? Akár Jézus is lehetett. Induljunk ki abból, hogy ez az álom megtörtént. Akkor akár Jézus is ott lehetett. Egyébként miért hiszi mindenki azt, hogy Jézus úgy néz ki mint ahogy leírod?
2010. máj. 15. 07:07
 3/12 anonim ***** válasza:
36%

Egyébként miért hiszi mindenki azt, hogy Jézus úgy néz ki mint ahogy leírod?

Talán mert a korabeli források isolyannak írják le.

2010. máj. 15. 08:17
 4/12 vav22 ***** válasza:
78%

Valójában Jézusnak a tipikus ábrázolási módját mi emberek találtuk ki, valószínűleg nem is így néz ki, nem tudhatjuk. Szerintem sem Ő jelent meg neked, DE az Úr képes valósághű illúziókat kreálni (úgy ahogy sajnos a sátán is, hogy megvezessen minket...), tehát lehet, hogy az úr keze van attól még a dologban.

Amúgy én kiskoromban egy sárkánnyal álmodtam és a mai napig úgy érzem, hogy valóságos volt és nem álom, persze tudom, hogy csak álom lehetett, de annyira élethű volt, minden körülmény, helyszín, szüleim és a vendégek a konyhában élethű volt. :-)

2010. máj. 15. 08:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen tényleg az elsőnek igaza van,tényleg ő akkor jön el a Biblia szerint mikor az apokalipszis lesz!Köszi a válaszokat!
2010. máj. 15. 08:56
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem alvásparalízis.
2010. máj. 15. 09:31
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
azért mert fehér ruhája volt,hosszu haja meg szakálla,nem biztos,hogy Jézus volt.meg kellet volna kérdezni tőle,hogy kicsoda...most már mindegy:)
2010. máj. 15. 10:04
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

Helló

Az álom volt valószínűsíthetően, ha nem volt ismerős az ember, aki megjelent. Nekem szokott olyan történni, hogy az álmom, nem egyből felkelésnél, hanem később napközben, vagy esetleg nem is tudom behatárolni mennyivel később is megjelent. Lehetséges neked is ilyenről van szó, és lehet nem tudod eldönteni valóságban láttad e azt, vagy álomba. De szerintem álom, mert én tudom mindig, hogy az álom volt, Jézus nem jelenik meg csak így előtted. Ennek okai is vannak, hogy miért nem.

üdv

25/F

2010. máj. 15. 19:08
 9/12 anonim válasza:
0%
Megjelenhetett! De Lehetséges hogy a Guns n roses vagy a Rolling Stones gitárosa volt!
2010. máj. 17. 13:24
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező pedig biztosan Háry János reinkarnációja...

Aki megjelent az pedig nem más volt, mint egy UFÓ, és azon az éjjelen elvittek, és karókat nyomkodtak a seg.gedbe. Ez van, sajnálom. Nézz utána a South Parkban hogy mi ilyenkor a teendő.

2010. máj. 17. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!