Megkeresztelkedtetek a Szent Lélektől és lélek szerint jártok?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 08:30
1/7 anonim 

válasza:

Igen. Igyekszem, de a megszentelődés útja rögös, néha testi vagyok, de a szívem Jézusé, segít az erejével
2/7 anonim 

válasza:

Üdv! Tisztelt kérdező! 19 éves fiú vagyok! Református vagyok! Hitbeli Újjászületett Isten hívő keresztény vagyok. Befogadtam Isten Fiát az életembe 3 évvel ezelőtt történt meg meg tapasztaltam Isten Szent Szellemét amely által örök életem van!
És igen Lélek szerint járok utolsó időkben élünk hirdetnem kell Isten Országának a visszatérését! Ezt parancsolta Jézus Krisztus nekünk ez a feladatunk!
Ahogyan mondta: Tegyetek tanítványoma minden népet! A Szent Szellem tesz tanúbizonyságot az élő Istenről.
Ez az igazság! Mert a hit cselekedetek nélkül halott! A Démonok is hisznek és rettegnek!
Akárki akármit mond ne hallgass rájuk aki csak félrevezető megtévesztő hamis állításokat ír! Csupán csak Istenre hallgass és Ő benne bíz.
3/7 anonim 

válasza:

Így igaz sajnos néha testiek vagyunk mert csak a Szelleműnk lett Újjászületett Isten kegyelméből de a test és a lélek még nincs meg váltva míg Jézus Krisztus vissza nem tér újra! Addig bunbocsanatot kérve őszintén mondva hittel meg valva Hű és Igaz Isten meg bocsajtja vétkeinket!
4/7 anonim 

válasza:

A második hozzászóló is én voltam aki az utolsót is írta! Jézusban való őszinte hit örök életet add! 😊
6/7 A kérdező kommentje:
Ámen!
2017. ápr. 27. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!