Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megkeresztelkedtetek a Szent...

Megkeresztelkedtetek a Szent Lélektől és lélek szerint jártok?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Igyekszem, de a megszentelődés útja rögös, néha testi vagyok, de a szívem Jézusé, segít az erejével
2017. ápr. 27. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Üdv! Tisztelt kérdező! 19 éves fiú vagyok! Református vagyok! Hitbeli Újjászületett Isten hívő keresztény vagyok. Befogadtam Isten Fiát az életembe 3 évvel ezelőtt történt meg meg tapasztaltam Isten Szent Szellemét amely által örök életem van!

És igen Lélek szerint járok utolsó időkben élünk hirdetnem kell Isten Országának a visszatérését​! Ezt parancsolta Jézus Krisztus nekünk ez a feladatunk!

Ahogyan mondta: Tegyetek tanítványoma minden népet! A Szent Szellem tesz tanúbizonyságot az​ élő Istenről.

Ez az igazság! Mert a hit cselekedetek nélkül halott! A Démonok is hisznek és rettegnek!

Akárki akármit mond ne hallgass rájuk aki csak félrevezető megtévesztő hamis állításokat ír! Csupán csak Istenre hallgass és Ő benne bíz.

2017. ápr. 27. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Így igaz sajnos néha testiek vagyunk mert csak a Szelleműnk lett Újjászületett Isten kegyelméből de a test és a lélek még nincs meg váltva míg Jézus Krisztus vissza nem tér újra! Addig bunbocsanatot kérve őszintén mondva hittel meg valva Hű és Igaz Isten meg bocsajtja vétkeinket!
2017. ápr. 27. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
A második hozzászóló is én voltam aki az utolsót is írta! Jézusban való őszinte hit örök életet add! 😊
2017. ápr. 27. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ámen!
2017. ápr. 27. 09:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Ámen!
2017. ápr. 27. 12:40
 7/7 imakommandós ***** válasza:
Ámen! xd
2017. ápr. 28. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!