Az orosz Igazságügyi Minisztérium miért kérelmezte hogy számolják fel Jehova tanúi adminisztratív központját? S miért annyira fontos a tanúknak ez a központ hogy még levélírásba is fognak miatta?
#6 A polgári szolgálatról:
"Kedves kérdező! Mindenki tiszta szívű, aki szereti az igazságot."
Ezt jó tudni!
"Mindeggy mit tettek az orosz hatóságok, mivel mindez csak azért történhetett meg, mert Isten megengedte."
Isten rengeteg mindent megengedett! Jézus tanítványai is mind erőszakos halált haltak. De azt is megengedte hogy kialakuljon a pápaság meg a papság. Akkor is rendben van? Hiszen létezik mindkét dolog.
"Jehova Tanúi Oroszországban is csak azt teszik, amivel Isten megbízta őket."
Isten mikor bízta meg Jehova tanúit azzal hogy mindenféle kiadványokat terjesszenek az emberek között? Az a kamerás felvétel ami megtalálható a honlapotokon azon nem az látszik hogy a maszkos emberek Bibliákat csempésznek az épületbe. Sőt magát a Bibliát nem is tiltotta be az orosz hatóság! Maradjunk a tényeknél!
"Nem ellenünk harcolnak, Isten ellen harcolnak a Jelenések könyve szerint.
12:17 "És haragra gerjedt a sárkány az asszony ellen, és elment, hogy háborút viseljen a magvából megmaradtak ellen, akik megtartják az Isten parancsolatait, és akik ragaszkodnak a Jézus melletti tanúskodás munkájához."
Akkor miért is vagytok ti Jehova tanúi ha amúgy meg Jézus mellett tanúskodtok? Te most akkor keresztény vagy vagy pedig Jehova tanúja?
"Hamarosam nyílánvalóvá válik, miért engedte ezt meg Isten."
Ez egy prófétai beszéd akar lenni?
A cikkben a válasz a kérdésre.
Bár én római katolikus vagyok és abszolút nem értek egyet a Jehova Tanúk hitelveivel, módszereivel.
Azonban mindenki azt a hitet követi, amelyik a saját lelkiismerete szerint való (ezt hívják vallásszabadságnak, amelyet magyar földön már a 16. században törvénybe iktattak, s ahhoz képest félelmetesen elképesztő, hogy a 21. században ilyen törvényeket hoznak, holott a vallásszabadságnak magától értetődőnek kellene lennie).
Én azt tartottam volna helyesnek, ha nem magát a felekezetet tiltják be, hanem csak a társadalom számára zavaró vagy veszélyes elemeit, pl. hogy ne térítgessenek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!