Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehetséges a Földön majd...

Lehetséges a Földön majd világbéke?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim néha furán néznek rám,mert nekem a világbéke a világbéke a célom.Lehetse ges,hogy a Földön az ember elerhesse a békét?Ha az országokat eggyesítenénk és nem lenne pénz vagy máshogy,ha egy új államformában,ha olyan vezetők lennének akik nem lennének kapzsik.Tudom lehet álomvilágban élek,de akkor is,ha a mostani helyzetet nézzük én félek a 3. Világháborútól.Szerintetek?

13/L

2017. ápr. 15. 13:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
63%
Majd lesz. Ez állítólag ciklikus. Majd megint jön az aranykor, tehát akkor egy ilyen nagy, lelki felemelkedés, utána majd megint egy ilyen hanyatlás, züllés, ilyen vaskor. Csak nemtudjuk feltétlenül, mikor váltakoznak ezek:) Ja meg még van több ilyen korszak is, talán rézkor, meg bronzkor, vagy ezüstkor, vagy nemtom, milyenek vannak még. Meg még pl van olyan felosztás , megközelítés is, hogy a tüzember kora, az aranyember kora, a sárember kora. Szóval én azt hallottam, hogy ilyen dolgok váltakoznak.
2018. szept. 28. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!