Lehetséges a Földön majd világbéke?
Az osztálytársaim néha furán néznek rám,mert nekem a világbéke a világbéke a célom.Lehetse ges,hogy a Földön az ember elerhesse a békét?Ha az országokat eggyesítenénk és nem lenne pénz vagy máshogy,ha egy új államformában,ha olyan vezetők lennének akik nem lennének kapzsik.Tudom lehet álomvilágban élek,de akkor is,ha a mostani helyzetet nézzük én félek a 3. Világháborútól.Szerintetek?
13/L
SOHA!!!
Az össze többi századokhoz képest a mai időben kötötték a legtöbb békeszerződést. Ehhez képest most zajlik a legtöbb háború, konfliktus a földön.
Mindneki tisztában van a mondern fegyverek pusztító erejével, mégis újabb háborúk robbannak ki.
Esélytelen a világbéke.
Kedves Kérdező!
Amíg a békéért HARCOLNI szeretnél, szítod a háborút. De biztos lehetsz benne, hogy nem lesz többé háború, ha felismered az ellenségben Önmagadat.
Na igen, a békéért harcolni olyan, mint kefélni a szüzességért. Lásd amerikai békefenntartó katonák...
Amúgy nagyon cuki ez a hippi dolog, én is az voltam 15 évesen, azon a nyáron úgy is öltözködtem, egész végig Beatlest hallgattam, meg ilyesmi. :D Valamennyire még mindig bennem van ez a vágy a béke iránt, és jó dolog hinni egy szebb új világban, ám most egy nagy világháború felé sodródunk sajnos. :(
Jópofán hangzik ez a "világbéke" dolog,de nem,nem lehetséges. Még ha egyetlen,hatalmas ország lenne a bolygón,akkor is lennének polgárháborúk.
De most pont eszembe jutott az Assassin's Creed,az is hasonlóról szól.:D Mondjuk,ott kicsit beteg a világbéke-terv.
Az emberiség képtelen világbékét teremteni,de...
...Isten világbékét fog teremteni olymódon,hogy a béke ellenségeit porhanyósítja oly módon,hogy visszaveszi tőlük a kölcsönkapott "éltető leheletét",ami nélkül,csak isȧ, por ës homou vogymuk.(por,és hamu vagyunk.)
#1 Fáj a naivitásod...
Mellesleg nem, soha sem fog létrejönni, mivel a világ túl összetett és bonyolult ahhoz, hogy valaha is megalakuljon. (Már ha érted, amire gondoltam).
A hippi korszak valóban jó volt. Éltem benne, s nem is volt háború, helyette marhajó zene és hatalmas élet öröme. Valamint nekik köszönhetjük a Vietnami mészárlás végét konkrétan.
Most meg itt vannak ezek a gyilkos arabok akiket a nyakunkra küldött az USA, remélem hazamennek békével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!