mi régen a hit gyülibe jártunk,de kiváltunk.ez kb 15 éve volt,és akkor alakult a sulijuk is.
2010. máj. 14. 13:58
16/20 anonim válasza:
Van iskolájuk, de nem Bornemissza Gergely, hanem Péter a névadó, általános és középiskola is. Van felsőfokú képesítést adó intézményük is a Szent Pál Akadémia.
Nem tudom, mi a meglepő ezen, a legtöbb felekezetnek van iskolája. Jó lenne már leszokni erről a szektázásról, eléggé bizonyította más a gyülekezetet, hogy megállja egyházként a helyét, de ha nektek jólesik...! Elvégre is amikor az apostolokat Jézus tanította, majd hírdetni kezdték a Megváltót, akkor ők is szekta voltak.
2010. máj. 15. 15:35
17/20 anonim válasza:
Hja, de a kereszténységnek elég volt egyszer megalakulnia...
Utólag alakult egyházakra nincs szükség.
2010. máj. 15. 16:00
18/20 anonim válasza:
Neked nincs, másnak van. Ennyi.
2010. máj. 15. 16:22
19/20 anonim válasza:
tegnap 16:00
Szerintem ezt ne te döntsd el.
2010. máj. 16. 22:18
20/20 anonim válasza:
Ha lennének iskolaköteles korú gyermekeim én is csak a Gyülekezet iskolájába íratnám. Biztosan sokkal jobb, mint a világi iskolák, ahol nem tudhatom, hogy miféle ember van hatással a gyermekemre. Elvégre nem kezdhetem azzal a beíratkozást vagy előbb, már az iskolakeresést, hogy milyen személyiségű, pártállású és világnézetű tanára lesz a gyermekemnek. Egy felekezeti iskolánál viszont ismerem az irányvonalat, tudhatom, hogy milyen értékek mentén folyik a tanítás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!