Ki érettségizik Hit Gyülekezeti bibliaismertből?
Tudod kedves első válaszoló, ők legalább mentesek az ilyen megnyílvánulásoktól, mint te, szépen szólnak az emberhez, semmi sértőt nem írt a kérdező és téríteni sem akart, lehetnél annyira kultúrált, hogy ha már hozzászólsz legalább tisztelettudóan.
Egy nem Hit gyülis...
4. válaszoló: Nagyon szépen köszönöm védő válaszodat, én sem vagyok a felekezet tagja; csak igencsak meglepődtem, és nem tudom, hogy pl. ilyenből egyáltalán, -hiszen nem tanítják-, hogyan lehet érettségizni? Nem rólam van szó, Isten ments, csak kíváncsiság, mert létezik katolikus és protestáns hittan is, de ilyen iskolák vannak, de Hit Gyülekezetes iskola?
Ilyesféle régebben létezett?
Az egyik barátom csatlakozott a fent említett szektához. Becsavarodott a sok hülyeségtől, néhány hónap múlva női ruhában, kifestve, tükörrel a kezében felakasztotta magát.
Hangsúlyoznám, hogy nem volt meleg, és ezen kívül, hogy belépett, nem történt változás az életében.
Jó most utánanéztem, tényleg van ilyen basszus:D Durva.
Szerintem sima önálló felkészülés van, illetve feltételezem aki ilyenből akar érettségizni az jár a vidám vasárnapra meg minden és ott biztos talál segítőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!