Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan adhatom el a Sátánnak...

Hogyan adhatom el a Sátánnak a lelkemet?

Figyelt kérdés
Szeretném eladni a lelkemet a Sátánnak, persze ha teljesiti a kívánságomat. Sok sztár eladta a lelkét a pénzért, csillogásért. Én nem szeretnék sztár lenni, félreértés ne essék. Milyen módon köthetek üzletet Sátánnal? Imádkozni kell hozzá? Segitsetek!
2017. márc. 27. 20:11
1 2 3
 11/28 Hoffman József ***** válasza:

Nos, aki ilyen súlyos érvekkel bizonyítja állítását, azzal hogyan is lehetne vitázni? :)

Mindazonáltal kíváncsivá tettél, 10-es válaszadó, hogy mégis HOGYAN munkálkodik a Sátán az emberiség felemelkedésén? És HOVÁ kívánja felemelni az emberiséget? Milyen lesz az, amikor bekövetkezik az emberiség felemelkedése?

2017. ápr. 1. 22:11
 12/28 anonim ***** válasza:
45%

Tisztelt Hoffman úr!

1, Érveim - amikről ön itt nem olvashatott- sokkal nagyobb súllyal bírnak mint az ön bibliai idézetei.

2, Igazsággal. A tudás megszerzésének igényével. Az emberek szemének kinyitásával. A tisztelet,becsület,etika oktatásával,önmagunk fejlesztésének igénylésével. A hazugságok meglátásának igényével.

Az élet maximális tiszteletével.

Stb... Sorolhatnám még ezeket a dolgokat,de félek hogy - a világra kitekintve- nem értenék ezen szavak tartalmi jelentését sem nem hogy betartanák.

3, A spirituális "isteni" létszintre. Ezt had ne keljen már elmagyaráznom mert ez ide hosszú.

4,A fentiekből adódik, hogy istenné válik.

Kéretik ITT az ISTEN szót nem az önök álltal ismert formályában értelmezni. Ez fontos!

Az ember -ösidök óta és még ma is - ha meg akarja tudni, hogy mi zajlik körülötte, felemeli a fejét és szétnéz. Vizsgálódik kutat értékel. Magaslatra vagy legalább egy fára fölmászik, hogy távolabra lásson.

Javaslom önnek is - amennyiben nincs odaszögelve - hogy emelje fel a fejét a bibliából és tanuljon, kutakodjon.

üdv.

2017. ápr. 2. 08:28
 13/28 anonim ***** válasza:
Elakarod adni a lelked az ördögnek? Vegyél fel hitelt!
2017. ápr. 2. 18:00
 14/28 Hoffman József ***** válasza:

Nehezen lenne megállapítható, hogy légyből van-e több a világban, vagy világmegváltó eszmékből. Mind azt állítja magáról, hogy nála van az igazság, és ő fogja felnyitni az emberek szemét. Beszédben erősek, bizonyítékokban, melyek igazolnák is amit mondanak, gyengék.

A magam részéről, mielőtt hinni kezdenék valamiben meg akarok győződni róla, hogy az igazságot mondja-e, és nem pedig valami zavaros elme agyszüleménye.

A Bibliáról biztosan tudom, hogy az az igazság. Ez be is bizonyítható. így ami ellentmond neki, az csak hamis lehet.

Ezért hát kedves barátom, amiről ön itt beszél, azok csak szavak, melyeknek semmi súlya sincs. Bolond, ki efféle meséknek hitelt ad.

2017. ápr. 2. 21:34
 15/28 anonim ***** válasza:
33%

Na erröl beszéltem Hoffman úr !

Oda van az szögelve rendesen.

Na mindegy. Nincs egyedül ezzel ne szomorkodjon ! Önnek igy jó hát tegye.

üdv.

2017. ápr. 3. 05:36
 16/28 anonim ***** válasza:
26%

Ja igen. Egy kis segítség a filozófiai dilemmához amivel kezdte.

Légyből van több!

És ez valóban bizonyítható, - nem úgy mint a minden alapot nélkülöző bibliája- akár egy kis logikával is.

Nem kell hozzá természettudósnak sem lenni.

Csak fel kell emelni a buksit és vizsgálódni egy kicsit.

Üdv.

2017. ápr. 3. 07:30
 17/28 Hoffman József ***** válasza:

A Biblia valóban nélkülöz minden alapot, mert Ő maga az ALAP. "Mert más alapot senki sem vethet a meglevőn kívül, amely Jézus Krisztus." (1Kor 3:11) Jézus Krisztus a testet öltött Ige, tehát maga a kijelentés, a Biblia.

Ha igaz is lenne, amit ön állít, hogy a Sátán magasabb létszintre emeli az embereket, ez mikor fog megtörténni? És mit segít ez azokon, akik már meghaltak?

Isten azonban nem csak a most élő emberekhez szól, hanem azokat is üdvözíti, akik a múltban hittek benne. Hogyan segít a Sátán azokon, akik a múltban éltek, és sosem hallottak az ön tudományáról?

A Biblia igaz volta bizonyítható. Ön hogyan bizonyítja amit állít? Üres lózungok, mint "fel kell emelni a buksit és vizsgálódni egy kicsit" helyett tud valami konkrétummal is előállni?

2017. ápr. 3. 09:50
 18/28 anonim ***** válasza:

Talán kezdhetné ön a bizonyitgatást ha már megszólított.

Attól tartok hamar be is fejezzük az ön bizonyítékainak felsorolását.

Véleményem szerint az ön bizonyítékainak a száma pontosan NULLA.

A biblia így meg a biblia úgy. Hát ez ide baromi kevés lessz ám Hoffman úr !

Nem lehet olyan korlátolt, hogy azt hiszi valóban a bíblia az alap !?

És ezzel magyarázza kijelentésemet hogy a biblia minden alapot nélkülöz !?

Valóban elhiszi hogy a világ 3-5 ezer éves!?

Az önök vak és ALAPTALAN inkvizíciós hitével csak a maguk eltozult társadalmi értékei, és szociális mazohizmusuk képes versenyre kelni.

És megmondom azt is -azért mert én már felemeltem a fejem - hogy magukat legyűri mindaz a mocsok amit kitermeltek kétezer év - és nem több- alatt!

Persze már nekiáltak egy kicsit előbb fekáliát etetni az emberekkel.

Rémlik e esetleg valami a homlokára szögelt könyvből!?

Vagy esetleg napellenzőnek hordja csak nehogy egy kis fény érje ? Fény , fényhozó ! Rémlik valami? Sikerült ráasszociálni? Ez azért vicces nem? Kíváncsi vagyok érti e ezeket a rejtett finoman cizellált, fricskákat vagy nem?

A legyes dolgon is simán átlépett, úgyhogy szerintem ezt sem érti!

Én azért nem adom föl és bízom abban hogy csak van önök között is értelmes eszmecserére képes ember. Nem csak biblia idézgetős .... izé !

Önkritikát gyakorlok !

Megkövetem önt Hoffman úr! Nem akartam megbántani fricskáimmal,iróniámmal.

Ha képes ész érbeket felhozni szivesen meghalgatom.

üdv

2017. ápr. 3. 10:38
 19/28 anonim ***** válasza:

A nagy cizelláltságomban elfelejtettem váaszolni. Na mondjuk ön pont nem dobhatja rám az első követ...☺

Visszakérdezek válaszul, hisz amit nekem akar felróni az bizony önöknek róható fel. Ugyanis aki krisztus előtt szülizett önöknél elkárhozik. Vagy újjat mondtam önnek?

2017. ápr. 3. 10:43
 20/28 anonim ***** válasza:

Adós maradtam két kérdéssel mert közben azért ugyan úgy kell ám dolgoznom nekem is mint a " jótét " keresztényeknek. Mondjuk ez elkwrülhető lett volna ha előbb észbekapok.

szóval mikor fog megtörténni ?

El kell hogy keserítsem. Ez nem mindenkivel fog megtörténni.

Itt nincsen ám demagóg, semmit sem kell tenned szöveg. Itt a tudást meg kell szerezned, tenni kell érte, fejleszteni kell magad.

Na persze majd minden állatmolesztáló, büd∞s gyökér isten lessz mi? Az egyik küzd hajt képzi magát, úgy él hogy mellette is élhessenek mások, és akkor ugyan oda kerül mint a pusztitani való emberi állatok akiket az ábrahámita világrész kitermelt?

Naneeem !

Csak azzal fog megtörténni aki eleget képezte magát erősítette szellemi lényét, lelkét sikerült felszabadítania.

Ehhez kap segítséget, de nem fogják helyette megtenni!!!

A mikorra a válasz: / saját megfogalmazásban/

Akkor ha bejárt élete során, annak végén olyan erős lélekké válik aki, saját maga határozza meg leszületésének helyét idejét. Vagy nem születik le ha nem akar.

Szóval itt semmi sincs determinálva arra késztetve az embert hogy punnyadjon a mocsokban és tűrjön.

Hogyan segít Sátán a meghaltakon?

Erre részben válaszoltam előző hozzászólásomban de még azért mondok valamit.

Akik elérték a fentebb megfogalmazott létsíkot- teljesítve szellemük erejének kibontakozását- azok " istenekké " válnak és Sátán mellett képességeiknek megfelelően vállalhatnak feladatot.

A tudatlanokon pedig sehogy: Nem tud, nem foglalkozik velük. Vár hogy hátha a következő leszületéskor több tudásra tesz szert az illető.

2017. ápr. 3. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!