Kedves Jehova tanúi, mért gondoljátok, hogy ez így van csak mert az Őrtorony ezt írja?
31.Furfangos kavaró vagy,keresed a szavazó társakat.
De. Azt nem mondod,hogy feleltem a kérdésedre a Máté.23:37-ben,hogy maga Jézus felelt ebben a biblia versben,hogy a kérdésed szerint"ki akarta össegyüjteni Izrael fiait"? a 21 bejegyzésedben és még azok fölött is te kérdezted.
És,hogy Vidiripinek mikor válaszolok az legyen az én dolgom,meg az övé.
Te pedig ne keress ügyvédet magának a Vidi.személyében mert ő is látja,hogy számtalan kérdést teszik fel a tanuk felé,cinikusan,siquib írásokkal,kiforgatva őket,minden csak nem kereszténytől való kérdésekkel és feleletekkel,biblia versek kiforgatásával,tagadásával,hamis kiegészítéssel át itod a biblia értelmét.
Az ilyen ember aki ezt alkalmazza,az már a gyökerektől adódóan amint fentebb irtam a gonoszság atyját imádja.
Az ilyenek támadok,kegyetlenek,gyülölködők,hamissan rágalmazok,jonak nem kedvelői.
Ezeket az irásaidra mint replika szántam,mert másképpen nemszeretem az ilyen jelzőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!