Kedves Jehova tanúi, mért gondoljátok, hogy ez így van csak mert az Őrtorony ezt írja?
21.Már ott hamisitod és tagadod a bibliát amikor olvasod a János.17:3.
"Az pedig az örök élet,hogy megismerjenek téged az egyedüli igaz Istent és akit élküldtél Jézus Krisztust".
21.Nem hagyhatom szó nélkül a már anyiszor féltett kérdésedet a Máté.23:37 miszerint Jézus a fenti versben nyomatékosan mégis felelte.
Tovább megyek,Jézus az Atya nevébe tette amit már többször is kifejezett.(Az Atyámtol láttam,Atyámtol tanultam,mellette voltam mint kézműves,azt teszem amit az Atyámtol láttam,amire az Atyám tanított,ezért küldött az Atya stb).
Ezzel a kérdéssel keresed a fogást rajtam.
Miért nem keresed a fogást magadon,amikor az Isteni elrendezésben a személyeket felforgatod,egyiket a másik helyére teszed,pedig a sorrend egyszerüen érthető.Neked megéri,hogy felforgasd/kiforgasd a sorrendet és ezzel szentszeellem elleni káromlást tegyél.
De ezt ne is tagadd mert az Atya érdemeiről nem beszélsz mert felcseréled Jézuséval,mindha Jézusnak nem volna meg az Ő érdemei.
De Szerinted hol az Atya érdemei amiről nem beszélsz,de beszél Jézus.
Vidiripi
Az én felvetéseimet meg szó nélkül hagyod?
25.Nem feleltem a bejegyzésedre?
De igen,csak a biblia szerint,ami neked nem a szájad ize.
27.Holt vágányra változtál!
A megválaszolt kérdésedről megfeledkeztél?
Amikor aszt kell mondanod,hogy helyes ,máris a személyeskedésben találod magad.Ezt ugy nevezik gyűlölködés.
A gyűlölet Atyát pedig ismered,mivel szolgálod is a velem való esetedben.
Ezt is a háromság tanítja?Vagy egy új szektát hoztál létre?Mert,hogy a Jézusi folytonosságtol 325-ben már leszakadtál.
29.Hát ha már ti a hiba keresésben,gyülölködésben igazságtalan támadásban,kihasználjátok a 100%-ot én figyelmeztetés-ként nem szabad 50%-ot felhasználnom?
Még ha a tantételetek az igazság birtokába volna,még egyetértenek,de,hogy laykoljam a félre magyarázást,azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!