Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova tanúi, mért...

Kedves Jehova tanúi, mért gondoljátok, hogy ez így van csak mert az Őrtorony ezt írja?

Figyelt kérdés
Kedves Jehova tanúi, nem tudtam elégszer kérdezni, és tán már elegetek is van abból, hogy olyan kérdéseket teszek fel nektek, amikre nem tudtok választ adni. A kérdésem végülis ugyan az: Mért hisztek az "Őrtorony"-nak, ha látszik, hogy hazudik és a Biblia ellen beszél. Nem tudnám talán ezt sem elégszer hangsúlyozni, hogy NÉZZETEK utána azoknak a dolgoknak, amiről kérdezlek titeket és az Őrtorony is ír (bár nem pont úgy, ahogyan ezt a Biblia leírja, gondolok itt: Károli Gáspár és az eredeti szószedet). Megadtam több hivatkozást és több igét is bemásoltam régebben, ami azt támasztja alá, hogy a Pokol létezik és NEM lesz elmúlás. A kérdésem tehát az, hogy: Mért lesz a gyehenna tüzén/Pokolban/a második halálban sírás és fogcsikorgatás? Mért óv ettől minket Jézus Krisztus annyira, és mért óvta ettől a tanítványait is? Ha nincs és nem is lesz ilyen, akkor nincs értelme óvni őket, nem igaz? Képletesen óvta volna őket? Tehát, Krisztus csak azért mert nem akarta, hogy a hívők elmúljanak megfélemlítette őket? Ez vall Krisztusra? Egyenlőre ezt az egyet kérdezném TŐLETEK és nem az Őrtoronytól. Köszönöm!

2017. márc. 24. 14:41
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Kizárólag azért írok ide, mivel sokszor kértelek már erre kedves 9%-os, 26%-os és egyéb százalékos, hogy bizonyítsd be a BIBLIA alapján, hogy hazudok. Bizonyítsd be, hogy mind az amit én Biblia alapokkal is alátámasztottam, sőt.. amikor a Bibliából kiírt versekkel érveltem, azt én NEM a Biblia verseivel tettem meg! :) Tudom, sokszor akadtunk már össze, én egyébként nem is óhajtok tovább merengeni a kérdésen mert már RÉGEN végetért, és már teljesen hidegen hagynak a tanúk ide szóló prézsmutált válaszai, mert mindenhol csak a szennyet és a hazugságaikat közvetítik. Egyszóval, nem érdekel. :) De ha te így látod jónak, és a magad idejét szereted fecsérelni írd le 20 mondatban, hogy miben tévedtem, de kérlek NE írj keveset. Írj annyit amennyit szoktál, ígérem NEM fogom elolvasni! A kérdéseimre úgysem vagy hajlandó válaszolni, ha válaszolsz is, akkor is teljesen másra, értsd: a TE saját magadnak feltett Privát kérdésedre válaszolsz (Lásd kérdésem hozzád: Ki volt az Ószövetségben az, aki a népét össze gyűjtötte oly annyiszor? Válaszod: Újszövetségi vers Máté evangéliuma 23:37). Kérlek a Saját kérdésedre add meg a válaszodat és köszönöm az itt léted. :)
2017. dec. 11. 21:33
 22/32 anonim ***** válasza:

21.Már ott hamisitod és tagadod a bibliát amikor olvasod a János.17:3.

"Az pedig az örök élet,hogy megismerjenek téged az egyedüli igaz Istent és akit élküldtél Jézus Krisztust".

2017. dec. 11. 22:09
 23/32 anonim ***** válasza:

21.Nem hagyhatom szó nélkül a már anyiszor féltett kérdésedet a Máté.23:37 miszerint Jézus a fenti versben nyomatékosan mégis felelte.

Tovább megyek,Jézus az Atya nevébe tette amit már többször is kifejezett.(Az Atyámtol láttam,Atyámtol tanultam,mellette voltam mint kézműves,azt teszem amit az Atyámtol láttam,amire az Atyám tanított,ezért küldött az Atya stb).

Ezzel a kérdéssel keresed a fogást rajtam.

Miért nem keresed a fogást magadon,amikor az Isteni elrendezésben a személyeket felforgatod,egyiket a másik helyére teszed,pedig a sorrend egyszerüen érthető.Neked megéri,hogy felforgasd/kiforgasd a sorrendet és ezzel szentszeellem elleni káromlást tegyél.

De ezt ne is tagadd mert az Atya érdemeiről nem beszélsz mert felcseréled Jézuséval,mindha Jézusnak nem volna meg az Ő érdemei.

De Szerinted hol az Atya érdemei amiről nem beszélsz,de beszél Jézus.

2017. dec. 12. 07:16
 24/32 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Az én felvetéseimet meg szó nélkül hagyod?

2017. dec. 12. 17:07
 25/32 A kérdező kommentje:
Tudod Vidiripi, ő úgy csinálja mindezt, ahogyan már láthattuk is, azzal törődik aki nem olvassa el azt amit ír, aki meg foglalkozik még vele, azt le se tolja... :)
2017. dec. 12. 18:15
 26/32 anonim ***** válasza:

25.Nem feleltem a bejegyzésedre?

De igen,csak a biblia szerint,ami neked nem a szájad ize.

2017. dec. 12. 19:16
 27/32 A kérdező kommentje:
Látod, mondom. :D
2017. dec. 12. 20:06
 28/32 anonim ***** válasza:

27.Holt vágányra változtál!

A megválaszolt kérdésedről megfeledkeztél?

Amikor aszt kell mondanod,hogy helyes ,máris a személyeskedésben találod magad.Ezt ugy nevezik gyűlölködés.

A gyűlölet Atyát pedig ismered,mivel szolgálod is a velem való esetedben.

Ezt is a háromság tanítja?Vagy egy új szektát hoztál létre?Mert,hogy a Jézusi folytonosságtol 325-ben már leszakadtál.

2017. dec. 12. 20:54
 29/32 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Ez már tragikomikum!

2017. dec. 12. 21:23
 30/32 anonim ***** válasza:

29.Hát ha már ti a hiba keresésben,gyülölködésben igazságtalan támadásban,kihasználjátok a 100%-ot én figyelmeztetés-ként nem szabad 50%-ot felhasználnom?

Még ha a tantételetek az igazság birtokába volna,még egyetértenek,de,hogy laykoljam a félre magyarázást,azt nem.

2017. dec. 12. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!