Hogyan szabadulhatnék meg Sátántól?
Figyelj, elozo #10-ik. Avval, hogy nehany idezetet hozol a te Bibliadbol az nem igazolja azt, hogy Jezus az ut. "Figyuzzatok, Jezus az ut, mert a Bibliaban Janos evangeliuma irja es akkor igaz kell legyen, mert azt van irva, aztan ha mashol nem igy van az mit szamit, nekem a Biblia az geyeduli igazsag." Nem tunik kicsit zart agyunak ez a fajta hozzaallas?
Honnan tudod, hogy pont a te vallasod az igazi? A muszlimoknak is van egy szent konyvuk akarcsak neked. Nekik a szent konyvuket "Qu'ran"-nak nevezik. Szent Qu'ran.
Evvel az erovel a muszlim is johet, hogy "nem igaz, mert Allah az egyetlen igazsag azt irja a Szent Qu'ran-ba es hozom aaz idezeteket es akkor ez igy kell legyen".
Es ha o jon igy szerinted neked igazolja azt amit igaznak hisz? Ha nem, akkor mibol gondolod, hogy nehany idezetet felolvasol a Bibliabol avval igazolhatod magad?
Es ahogyan te kijelented, "hogy senki sem kerdojelezheti meg a Biblia igazsagat" ugyanugy kijelentheti a muszlim is, hogy "senki sem kerdojelezheti meg a Qu'ran igazsagat".
Akkor most hol allunk? Mi az iagzsag? Honnan tudod, hogy popnt a te istened az igazsag? Nem lehet az, hogy a muszlim az igazsag? Vagy akar a hindu vallas? Azok is ugyanugy jonnek, hogy senki sem kerdojelezheti meg.
Es egy ujabb kerdes, miert nem kerdojelezheti meg a Bibliat vagy barmit?
Igazsagosnak tartod azt, hogy az eletben minden egyes dolgot megkerdojelezheutnk, barmilyen tudomanyos tenyt ami meg bizonyitekkal el van latva, de amit irtak ketezer-ketezerotszaz evvel ezelott, azt tilos megkerdojelezni.
Miert nem szabad azt megkerdojelezni a Bibliat? Talan azert, mert akkor rajovunk, hogy teli van ellentmondasokkal, verengzo nepgyilkossagi parancsokkal, nincsenek bizonyitekok es sok esetben a tudomannyal is ellentmond?
Mert ha nem nezel korul es csak a Bibliadig latsz el es onnan vissza, akkor nem fogod tudni sohasem, hogy a Bibliat hogyan irhattak meg, mikent szuletett meg es hanyszor miket irtak at es milyen bizonyitekok vannak rola es evvel azt kovetkeztethetem, hogy nem vagy hajlando tanulni barmit is evvel kapcsolatban, csak a hitedet akarod veregetni es erenynek nevezed ki, de amikor a hit valami mas vallasrol szol, az mar problema.
A muszlim vallas is egy hit, es ha ahit ereny, akkor ott is ereny kell, hogy legyen, mert a hit ereny. Nemde?
Vagy csak akkor ervenyes amikor a sajat hitedrol van szo?
Es biztos vagy benne, hogy a te hited az igazi? Honnan lehetsz annyira biztos? tobb ezer fele hit van es te PONT a helyes hitben vagy azt gondolod de mindenki ezt gondolja.
Logikus, hogy nem lehet mindenkinek igaza barmennyire is hisznek amibe hisznek. De az lehet, hogy senkinek sincs igaza.
Es ha szkeptikus meg ketelkedi vagy mas hitevel szemben, akkor tudhatsz ugyanolyan szinten szkeptikus lenni avval a hittel szemben amivel te nottel fel?
Hiszen igy igazsagos ha objektivek vagyunk.
Maskepp csak haboruk lesznek a vallasok ellen, ahogy regebb is voltak.
"Igazsagosnak tartod azt, hogy az eletben minden egyes dolgot megkerdojelezheutnk, barmilyen tudomanyos tenyt ami meg bizonyitekkal el van latva, de amit irtak ketezer-ketezerotszaz evvel ezelott, azt tilos megkerdojelezni."
Nem tilos megkérdőjelezni. Te is megkérdőjelezted, és nem rángattak ki a főtérre hogy levágják a fejed. Kérdező, neked meg üzenem, hogy ne gondolj rossz dolgokra. Ha valami rosszra gondolsz, verd ki a fejedből. Ne azt nézd, hogy lehetnél rossz, hanem hogy hogy lehetnél jó és rendes másokkal. A barátnődet meg azért szidod, mert szereted, de úgy érzed, hogy nem tudod megszerezni. Ne őt hibáztasd. Sem azért nem haragudhatsz rá, mert ő nem szerelmes beléd, sem azért, mert te gyáva vagy kezdeményezni. Saját tehetetlenséged miatt soha ne haragudj másokra.
Ennek nem Sátánhoz meg Allahhoz, hanem a Te agyad működésének van köze.
Az egészséges ateizmus egyébként megoldás az ilyen problémákra.
Enopapa:
Egyetlen esélyed van, az pedig már sokan leírták előttem: JÉZUS Krisztus! Nincs más szabadító rajta kívűl. Ha te nem hiszel benne, hogy Ő az egyetlen Isten Fia és hogy meghalt a te, az én és minden ember bűnéért, és utána feltámadt a halálból, akkor sosem leszel szabad. Homályban élsz, megvakított téged a Sátán. Annyira, hogy már te nem is mondod őt gonosznak. Ébredj fel! Állj meg, gondolkodj el, nyisd meg a szívedet az egyetlen Igazságnak. Mindegy, hogy te mást hiszel, Jézuson kivűl és nélküle nincs más igazság. Úgy vedd, amit írtam, hogy én nem kioktatni akarlak téged, hanem segíteni. Az "ilyen" embereket,mint te, akiket megszabadít a Sátán rabságából az ÚR Isten, azok nagyon jó harcosokká válnak. De már a jó oldalon, ami az örök életre vezet.
Az ÚR áldjon!
Sátánista voltál most muszlim lettél. Gondolom előtte keresztény voltál. Mo.-n megkeresztelik a gyerekeket születésük után úgyhogy valszeg az voltál.
Sátánistaként tudnod kellene, hogy a keresztény, zsidó, muszlim ugyan az a "birodalom"·
Kíváncsi vagyok mikor leszel zsidó. Valami csaj miatt.
Ez valami elfuserált dolog lehet. Félrevezetett tini lázadás. Mert most olyan trendi ám iszlamistának lenni. Nem akarsz ISIS tag is lenni?
Ne haragudj de most minden bántás nélkül mondom ez agyrém amit csinálsz. Egy ábrahámita agyrém.
Semmit nem tanultál Sátán Atyánktól?
Járd a saját utadat annélkül,hogy másnak a lábára taposnál,de ne hagyd, hogy a tiédre lépjenek!
Hogy lehet Sátánistaként muszlimra váltani!?
Ne félj nem Sátántól jönnek a rossz gondolatok. Sátán már nem akar tőled semmit! Elengedett. Nem foglalkozik értetlenekkel.
Allahtól nincs szabadulás - legalábbis szerintük- mert aki muszlim lessz az soha nem lehet más. Azt halállal büntetik.
Semmit nem tanultál Sátántól. Semmit.
Gyenge bohóc vagy!
És igen a bohócok egy másik "Birodalom" ahogy fogalmaztál.
A gyülölködő gondolataod pedig onnan jönnek. Elkezdődött a betörésed. Saját magad fogod betörni.
Gyerünk fiam így tovább...VISSZA A CSORDÁBA!
A hármas válaszoló nagyon elborult.... :D Hogy lettél muszlim?...
Én ateistából lettem muszlim de ez annyira nem "durva" mint a tiéd. :)
te se satanista nem voltal soha es muszlim sem vagy es nem is leszel.
ostoba vagy az meg nem vallas. es troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!